SE DESCHIDE STAGIUNEA TEATRALA

Sambata, 9 septembrie, de la ora 18:00, la Sala Mare are loc spectacolul cu piesa americana contemporana „SCHIMB URGENT TREI SURORI”, de Nagle Jackson, in regia lui Lucian Sabados. Piesa vorbeste despre schimbarile cardinale de sistem si de viata, prin trecerea de la un sistem la altul – in speta, in momentul puciului din perioada lui Gorbaciov, in Rusia anului 1991.
Distributia: Monica Ivascu, Lucian Pinzaru, Marcel Turcoianu, Corina Bors, Catalina Nedelea, Emilia Mocanu, Flori Popa, Adrian Stefan, Dan Moldoveanu si Alex Marin.
Scenografia este semnata de Gheorghe Mosorescu, iar coregrafia ii apartine Lilianei Stan. Spectacolul amintit va reprezenta Teatrul „Maria Filotti” in Festivalul Concurs de Comedie de la Galati.
Duminica, 10 septembrie, de la ora 18:00, la Sala Studio a Teatrului se va juca „PRINTUL NEFERICIT”, de Marivaux, comedie scrisa in 1723, dar de o actualitate si o profunzime deconcertante…
Regia ii apartine Sanzianei Stoican, scenografia este semnata de Valentin Varlan.
Distributia: Emilian Oprea, Mihaela Trifomov, Narcisa Novac, Silviu Debu. Valentin Terente, Corina Bors si Adrian Stefan.
Spectacolul a fost selectionat pentru Festivalul National de Teatru de la Bucuresti, unde va fi prezentat in 25 octombrie, pe scena Teatrului ODEON.