TARGUL NATIONAL AgriCultura 2017 – O PLATFORMA DE INTERACTIUNE A FIRMELOR DIN DOMENIUL AGRICOL

ccia4

Joi, 28 septembrie, pe platforma complexului Braila Mall va avea loc deschiderea oficiala a Targului National AgriCultura 2017, organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Braila si Consiliul Judetean.

Cu o traditie de 22 de ani in organizarea evenimentelor agricole, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila propune si in acest an o editie speciala a Targului National AgriCultura, care se va desfasura in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2017. Astfel, pe o suprafata de peste 7.000 mp, vor fi expuse zeci de utilaje agricole si instalatii pentru irigat, material saditor, substante pentru fertilizarea si protectia plantelor. De asemenea, vor fi prezentate tehnologii de ultima generatie aplicabile in agricultura de performanta si vor fi prezenti horticultori, specialisti din domeniul cercetarii-dezvoltarii, mestesugari, dealeri de masini de teren si de transport marfuri. Nu in ultimul rand, la eveniment participa asociatii si cooperative agricole, banci, dar si firme din domeniul HoReCa.

“Fermierii braileni – si nu numai – vor avea posibilitatea cunoasterii noilor tendinte de dezvoltare in domeniul agricol, noilor cai de colaborare, de crearea a unor parteneriate, noi piete de desfacere, cunoasterea concurentei, etc. Intalnirile de afaceri cu cele peste 53 de firme participante vor crea cadrul pentru noi contacte cu posibili parteneri, care sa ajute expozantii si vizitatorii la dezvoltarea afacerii lor.

Ne dorim sa organizam un eveniment de marca, care sa corespunda exigentelor si asteptarilor expozantilor. Acestia vor avea posibilitatea, astfel, sa isi prezinte oferta de produse si servicii intr-un cadru adecvat si cu o mediatizare corespunzatoare, care sa atraga cat mai multi vizitatori. Va fi, astfel, un eveniment binevenit si asteptat de agricultorii din judetul nostru, recunoscut pentru potentialul sau agricol.

Din programul Targului mai fac parte următoarele evenimente conexe, la fel de importante pentru participanti: prezentari de specialitate pe teme de interes pentru fermieri, informatii referitoare la finantari si alte forme de sprijin prin programe nationale si europene, prezentari de firme si produse, intalniri ale asociatiilor de producatori agricoli, lansarea editiei XXI a Catalogului Targului.

Programul artistic desfasurat pe tot parcursul manifestarii, cu ansambluri si cantareti de muzica populara, va crea un cadru atractiv si placut atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.

Avem convingerea ca si in acest an, expozantii si vizitatorii vor avea motive de satisfactie, concretizate prin cresterea vanzarilor, contracte/contacte noi si experiente utile pentru viitorul afacerilor lor”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.