2 – 5 NOIEMBRIE, BRAILA – FESTIVALUL INTERNATIONAL ”MIHAIL SEBASTIAN”

In perioada 2-5 noiembrie, Braila va gazdui cea de a V-a editie a Festivalului International ”Mihail Sebastian”, organizat de Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania – Cultul Mozaic si desfasurat sub inaltul patronaj al Ministerului Culturii si Identitatii Nationale.

In perioada festivalului, brailenii – si nu numai – vor putea asista la concerte, piese de teatru si alte acte dramaturgice, lansari de carte, simpozioane si diverse activitati evreiesti. Pe scene si in salile de conferinte vor fi artisti si lectori din Romania, Israel, Franta, Germania, Canada, Republica Moldova, Argentina. La invitatia organizatorilor au raspuns mari nume din teatrul romanesc si international, critici literari si scriitori, istorici si oameni de stiinta, interpreti de mare notorietate de opera, muzica idis si evreiasca si de blues, care vor fi la Braila, pe perioada manifestarii.
Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania – Cultul Mozaic are ca parteneri in organizarea Festivalul International ”Mihail Sebastian”: Teatrul ”Maria Filotti”, Muzeul Brailei ”Carol I”, Biblioteca Judeteana ”Panait Istrati”, Primaria municipiului, Consiliul Judetean, Prefectura, Fundatia “Caritatea” si Comunitatea Evreilor din Braila.