2 NOIEMBRIE – CEREMONIA DE DECERNARE A PREMIILOR TOPULUI FIRMELOR BRAILENE, EDITIA A XXIV-A

Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila organizeaza pe 2 noiembrie Topul firmelor brailene, manifestare aflata la a XXIV-a editie.

Potrivit unui comunicat de presa emis de CCIA Braila, in acest an au fost luate in calcul 2.170 firme locale care au indeplinit toti indicatorii necesari: “Topul firmelor organizat anual de Camerele de Comert si Industrie judetene, alaturi de Topul National al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, premiaza performanta in afaceri, firmele cu rezultate financiare deosebite obtinute in anul anterior organizarii evenimentului si selectate pe baza metodologiei unice, complexe, transparente si unitare la nivel national, implementata de sistemul cameral din Romania.

Anul acesta, din cele 39.638 societati comerciale inregistrate in judetul Braila la 31 decembrie 2016, 7.483 au depus bilant, iar numarul firmelor care au indeplinit in totalitate indicatorii luati in calcul este de 2.170. Pe primele 10 pozitii ale Topului, structurat pe domenii si subdomenii de activitate, precum si pe categorii de marime a intreprinderilor, s-au clasat 1.367 firme.

Gala de premiere a firmelor va avea loc 2 noiembrie. Invitatii se vor bucura si de un program artistic deosebit, sustinut de renumitul cantaret Jorge si bandul sau si de Ansamblul de dansuri grecesti <<Parnassos>> al Comunitatii Elene din Braila, oferit in cadrul unei cine festive.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila felicita toate firmele care, prin rezultatele inregistrate, sunt prezente in cea de a XXIV-a editie a Topului si asteapta reprezentantii acestora la festivitatea de premiere. Felicitari si celor 98 firme brailene care au reusit performanta de a ocupa unul din primele 10 locuri in Topul National al Firmelor!”.