28 OCTOMBRIE, CASA GOANGA – FOLK DE SEARA

Casa de Cultura a Municipiului Braila organizeaza sambata, 28 octombrie, de la ora 17:30, un recital de muzica folk intitulat “Folk de seara”, oferit de membrii grupului „Generatii”. Spectacolul va avea loc in sala mare a Casei Memoriale „Petre Stefanescu-Goanga”, din Piata Poligon nr. 2.

Creat din dorinta de a promova si perpetua muzica folk in randul publicului brailean de orice varsta si avand ca motivatie principala bucuria de a canta si de a fi impreuna, evenimentul se doreste a fi o incursiune in tainele muzicii folk, muzica ce a inspirat generatii intregi.

Grupul folk „Generatii”, condus de profesorul Dumitru Popescu, activeaza la Casa de Cultura a Municipiului Braila din anul 1998. Grupul este constituit din copii si tineri cu varste cuprinse intre 8 si 30 de ani,  membri ai Cercului de chitara ce-si desfasoara activitatea in cadrul institutiei.

In preambulul manifestarii, vor putea fi vizitate expozitia de grafica si pictura intitulata “Portrete”, a artistului Florin-Gabriel Calin, precum si expozitia “Afise”, care suprinde instantanee de la diverse manifestari organizate de Casa de Cultura a Municipiului Braila.