4 OCTOMBRIE, MUZEUL BRAILEI – CONFERINTA PUBLICA “INTELECT SI EMOTIE”

Miercuri, 4 octombrie, la ora 17:00, la Muzeul Brailei ”Carol I” va avea loc o conferinta publica pe tema “INTELECT SI EMOTIE”, organizata de asociatia “Vopus”.

“Fiinta umana isi foloseste intelectul in viata de zi cu zi in moduri diferite, in functie de circumstantele exterioare si de asteptarile si obiectivele pe care le are in momentul respectiv. Daca vrem sa avem relatii frumoase si constructive cu cei din jur, inteligenta rationala nu ne este suficienta, fiindca aceasta obiectivizeaza o lume prin definitie plina de subiectivism. Avem nevoie sa fim inteligenti si din punct de vedere emotional, adica sa stim cum sa generam si sa intretinem emotii superioare, atat la noi, cat si in cei din jur, in acelasi timp, controland aparitia si dezvoltarea emotiilor negative.
Va asteptam cu drag la aceste seminarii despre cunoasterea de sine si va invitam si la cursurile noastre saptamanale care vor urma, unde vom trata interactiv teme de autocunoastere, psihologie introspectiva, geofilozofie, antropologie, stiinte ermetice, ezoterism, cultura si spiritualitatea marilor civilizatii antice etc”, au precizat organizatorii.
Intrarea este libera.
Informatii suplimentare:  braila@vopus.org, tel.  0720.112.553.