BILANT LA FINALUL TARGULUI NATIONAL AgriCultura 2017 BRAILA

Conducerea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila este multumita de bilantul Targului National AgriCultura 2017 desfasurat in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2017.

“Cea de-a XXI-a editie a acestei manifestari devenita traditie pentru judetul nostru, a demonstrat inca o data ca Braila isi are un loc de frunte in agricultura romaneasca, atragand an de an expozanti care prin produsele etalate scot in evidenta noutatea si modernismul exponatelor, precum si dorinta reala a firmelor de a se face cat mai cunoscute.

Au participat 65 de firme (din care 15 firme din alte judete), din domeniile: * masini, utilaje si echipamente pentru mecanizarea agriculturii; * cooperative agricole; * asociatii agricole; * horticultori; * banci; * procesatori din industria alimentara; * firme din domeniul HoReCa; * mesteri populari.

De evidentiat este faptul ca pe parcursul targului au fost semnate contracte de vanzare pentru 5 tractoare si echipamente agricole, precum si multe alte produse si s-au stabilit numeroase contacte de afaceri. Totodata, au avut loc prezentari de firme si solutii de finantare a afacerilor din domeniul agricol.

Au fost prezenti Ministrul Agriculturii, Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Presedintele Romexpo Bucuresti, Senatori, Deputati, Presedinti de Camere de Comert Judetene, reprezentanti ai administratiei locale.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila transmite multumirile sale tuturor expozantilor, partenerilor, oficilitatilor, vizitatorilor, presei, si isi propune sa pastreze traditia acestui eveniment devenit o marca de prestigiu in cadrul evenimentelor promotionale ale Camerei de Comert din Braila”, se arata intr-un comunicat de presa.