BRAILEANUL ADRIAN TABARAC A FOST ALES IN CONDUCEREA ORGANIZATIEI NATIONALE DE TINERET A PNL

Liberalul brailean Adrian Tabarac  are o perioada extrem de buna: dupa ce zilele trecute a devenit consilier municipal, in urma faptului ca doi dintre colegii sai de partid au renuntat la calitatea de ales local, mai nou, acesta a obtinut si o functie in conducerea Organizatiei Nationale de Tineret PNL. Mai exact, Tabarac a fost ales membru in Biroul Permanent National al Organizatiei de Tineret a PNL. Alegerea a avut loc la Congresul National al TNL, desfasurat la Bucuresti, in cadrul caruia Adrian Tabarac a fost desemnat in functia de vicepresedinte.

”Este important ca Braila este reprezentata la nivel national si in organizatia de tineret. Practic, lupta politica incepe de aici, o lupta cu un adversar tot mai nociv pentru Romania – si ma refer la PSD. Intentia mea este sa promovez in continuare valorile si principiile liberale, dar si tot mai multi tineri braileni in structurile de conducere”, a declarat Adrian Tabarac, care, pana la sfarsitul saptamanii trecute, i-a condus pe tinerii liberali.

In urma alegerilor pentru conducerea organizatiei de tineret a PNL Braila, in functia de presedinte a fost ales Dragos Cristian Parciulescu.