CHIRIAC: NU STIU DACA E SUPARAT PE MINE DOMNUL PRESEDINTE ROTARU. SI DACA AR FI, NU M-AR DERANJA ABSOLUT DELOC

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, spune ca nu este “absolut deloc” dezamagit de faptul ca s-au amanat alegerile interne in organizatia judeteana PSD, la care el anuntase ca va candida pentru functia de presedinte. Chiar daca inainte de a se anunta amanarea alegerilor, Chiriac declarase ca este nevoie de un suflu nou in organizatie, care este amortita, fiindca unii dintre cei care sunt de mult pe functii s-au plafonat, mai nou, liderul PSD sustine ca lucrurile s-au schimbat in bine si nu este o problema faptul ca nu se mai fac alegeri.

Intrebat daca este afectat de faptul ca declaratiile sale critice l-au suparat pe actualul presedinte interimar al PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, Iulian Chiriac a spus ca nu a sesizat sa se fi intamplat asa ceva, insa si daca Rotaru s-ar fi suparat, personal, nu ar avea vreo o problema cu asta: “Cred ca mesajul meu a prins, cred ca organizatia a inceput sa se scuture un pic, cred ca a fost de bun augur.

Nu stiu daca s-a suparat domnul Rotaru, noi doi vorbim. Poate ca o fi suparat, nu stiu… Sincer va spun, nu l-am vazut suparat pe mine. Si daca ar fi, nu m-ar deranja cu absolut nimic; pana la urma, a fost o pozitie a mea personala”.