CHIRU: TAXA PE APA DE PLOAIE O POT IMPUNE DOAR NISTE OAMENI DISPERATI SI FARA SOLUTII, CARE SE AGATA DE PUTERE

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, se numara printre cei care au semnat cele doua petitii initiate de organizatia judeteana PNL pentru anularea taxei pe apa de ploaie si reducerea taxei de salubritate.

Chiru comenteaza pe o retea de socializare ca solidaritatea sa pe tema acestui demers al liberalilor “vine in contextul in care dominatia partidului de guvernamant este absoluta aici”: “Am fost la sediul Partidului National Liberal si am semnat pentru initiativa organizatiei privind anularea taxei pe apa de ploaie si reducerea taxei de salubritate.
Nu vreau sa subliniez oportunitatea actiunii liberalilor, pentru ca nu are rost. O taxa pe apa de ploaie doar niste oameni disperati si fara solutii, dar care se agata de putere, o pot cere populatiei.
Solidaritatea mea, vis a vis de demersul liberal, vine in contextul in care dominatia partidului de guvernamant este absoluta aici si revin cu propunerea de constituire a unei aliante de dreapta cu un sigur candidat pentru functia de primar”.

Chiru, care a facut aceasta propunere de constituire a unei aliante de dreapta la Braila, pentru a invinge PSD-ul, si inainte de alegerile locale din 2016, este in continuare convins ca aceasta este singura solutie pentru a pune capat “hegemoniei acestui partid comunist /socialist”: “Dreapta si centru dreapta din Braila are nevoie de o constructie bine ancorata in problematica judetului si municipiului, cu un program serios si credibil, ce va trebui prezentat opiniei publice de pe acum.
Nici struto-camila de acum 9 ani, nici macar un alt membru al CC al PCR, nu poate convinge ca asa trebuie sa arate o alternativa de dreapta”.

Amintim ca cele doua petitii initiate de liberali se pot semna atat la sediul PNL Braila din Calea Calarasilor, precum si online, la

https://www.facebook.com/jostaxeledragomir/  sau

https://www.petitieonline.com/jostaxeledragomir .