CJ CUMPARA PANOURI ELECTRONICE “CA SA SE AFISEZE RECLAME INTR-UN MOD CIVILIZAT” LA SALA POLIVALENTA

In ultimii doi ani, finantarea sportului local se face in sincope, fiindca fie Primaria Braila, fie institutia Consiliului Judetean sunt blocate de Curtea de Conturi pe acest sector, iar efectul este acela ca echipele si cluburile locale au mari probleme financiare, iar unele sunt in real pericol de desfiintare.

CJ investeste insa in dotari pentru Sala Polivalenta, iar dupa ce a cumparat cosuri de baschet, este in curs de achizitie a unor panouri electronice pentru reclama, iar urmatoarele pe lista sunt cronometrele pentru baschet.

“Suntem acum urcati pe SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice – n.r.) cu acel panou pentru a afisa reclame intr-un mod civilizat, ca sa nu mai avem tot felul de mesh-uri si asa mai departe. Speram ca pana la sfarsitul anului sa il avem si sa il punem in Sala Polivalenta.

Daca va functiona corespunzator si va fi bun, cu acordul dvs la propunerea mea sa mai luam inca unul, sa avem doua, astfel incat sa ne putem desfasura activitatea corespunzator.

Am vazut ca pe langa cosurile de baschet mai trebuie sa luam niste cronometre la cei de la baschet, pentru ca au un timp limitat. Vedem, nu-i o suma mare, ca tot sistemul sa fie complet. Avem cosuri, dar n-avem cronometre… Nu merg una fara alta… N-am stiut, nu ma pricep la baschet, dar o sa rezolvam si problema asta”, a declarat presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, la cea mai recenta sedinta de plen.