CONSILIERUL VARGA: DOMNULE PRIMAR, DE CE NU STOPATI FURTUL CELOR DE LA CUP DUNAREA?

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga(PNL) se declara jignit de suspiciunile primarului Marian Dragomir (PSD), legate de faptul ca liberalii ar putea maslui tabelele cu semnaturi pentru reducerea taxei de salubritate si eliminarea taxei pe apa de ploaie, folosind semnaturile existente in dosarele de pe vremea cand Sergiu Diacomatu candida la presedintia CJ, cu sustinerea PDL. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Varga scrie ca cetatenii semneaza petitiile initiate de liberali, pentru ca sunt constienti ca aceste taxe sunt mari si ca nimanui nu i-a trecut prin cap sa falsifice tabelele respective.

Pe de alta parte, consilierul liberal constata ca Dragomir “are timp de atacuri la persoana, dar nu are timp sa rezolve adevaratele probleme ale municipiului”: “Dle Primar, personal, ma simt jignit. Sunt liberal din tată in fiu, fac parte din vechiul PNL, asa cum va place dvs sa va exprimati, desi toti membrii sunt PNL-isti si se simt PNL-isti, si nu altceva.
Personal, nu l-am votat, nici sustinut pe Diacomatu, nimeni din PNL. Va asigur ca aceasta campanie se bucura de un real succes, cetatenii sunt receptivi, semneaza fara prea multe intrebari, constienti de situatie si de faptul ca promisiunile PSD-ului din campania electorala nu au fost decat clasicele gogosi aruncate pentru creduli. Odata cu marirea salariilor si a pensiilor, PSD-ul a marit taxele si impozitele, ba mai mult, vin cu alte taxe aberante menite sa stoarca populatia de toate veniturile.
Va intreb in calitate de cetatean de ce nu stopati dvs furtul celor de la CUP Dunarea? De ce nu propun consilierii dumneavoastra PSD acest proiect, cu siguranta consilierii PNL ar vota fara sa stea pe ganduri alaturi de ceilalti colegi consilieri ai celorlalte partide.
Postati atacuri puerile menite sa dea o alta conotatie situatiei in sine; sunteti un om matur, stopati aceste postari disperate, insulte grosolane vis-a-vis de marirea taxelor implementate de voi, pesedistii, faceti ceva remarcabil pentru Braila si pentru cei ce v-au votat, crezand in promisiunile dumneavoastra.
Aveti timp de atac la persoana, dar nu aveti timp de rezolvarea adevaratelor probleme.

In Braila se circula mai ceva ca in Evul Mediu, vorbim de un Calarasi impracticabil si peticit ca pe ulitele din catune indepartate, cei de la CUP Dunarea lucreaza 2 cu sapa, 6 cu mapa, iar noi, brailenii, suferim zilnic, datorita traficului aglomerat.
E timpul pentru schimbare, faceti ceva; altfel, generatia tanara ce vine din urma va va penaliza; se termina usor, usor cu mamaia si tataia ce ies la vot sa voteze <<trandahirul>>, dumneavoastra sunteti tanar si aveti o cariera politica in fata, nu va pot compara cu predecesorii dvs, persoane a caror carieră politica este pe terminate, ei oricum raman in istorie patati, politicieni care nu au facut nimic pentru Braila si braileni>>.