DRAGOMIR: DACA SIRBU ARE BANUIELI, SI EU BANUIESC POSIBILE INTELEGERI INTRE EL, PE CAND ERA DIRECTOR ARR, SI PROPRIETARII DE MAXI-TAXI CARE-SI PIERDEAU USILE PRIN ORAS

Razboi la baioneta intre primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), si liberalii care au facut declaratii critice la adresa sa, indiferent pe ce tema. Dragomir i-a “taxat” pe cativa dintre liderii PNL care au iesit public in ultima perioada, cu comentarii acide in legatura cu modul in care este gestionat orasul, social-democratul lansand astazi lovitura dupa lovitura, la nivel politic.

Unul dintre cei luati in “vizor” de catre edilul sef a fost consilierul judetean Marian Sirbu (PNL), care zilele trecute spunea ca nu exclude varianta ca Dragomir sa se fi inteles cu cei de la firma Telor, sa ceara in instanta rezilierea contractului si evacuarea constructorului de pe santier, astfel incat mai apoi, conducerea Telor sa aiba motive sa solicite o prelungire a contractului, pe motiv ca a fost impiedicata sa lucreze de catre Municipalitate.

Primarul a negat categoric o asemenea ipoteza si a comentat ca nu se pune problema unei posibile intelegeri cu cei de la “Telor Invest” Bucuresti. Dragomir spune insa ca daca Sirbu era asa de interesat de modul in care se lucreaza pe Calea Galati, trebuia sa discute cu cei din conducerea firmei bucurestene, care sunt membri PNL.

Mai mult, social-democratul a comentat ca daca tot se discuta despre banuieli legate de diverse intelegeri ascunse, atunci si el, personal, poate banui ca a existat o intelegere de acest tip intre proprietarii de maxi-taxi care aveau microbuze intr-o stare tehnica deplorabila, dar care aveau documentele in regula, si conducerea locala a Autoritatii Rutiere Romane (ARR) de pe vremea aceea, cand la agentia ARR Braila era director Marian Sirbu: “Daca domnul Sirbu are alte informatii de la colegii lui de partid care sunt in conducerea acelei societati care lucreaza pe Calea Galati, sa ne comunice de la cine are aceasta informatie. In caz contrar, il asiguram ca nu este ca in cazul in care dansul era director la ARR si pe toate strazile din oras aveam microbuze la care le cadeau usile. Cu siguranta nu sunt aceleasi intelegeri intre Primaria Municipiului Braila si cele care banuim ca ar putea fi intre conducerea ARR din perioada in care dansul era director, si societatile de maxi-taxi care-si pierdeau usile prin oras.

Am fost foarte suprins sa aflu ca domnul Sirbu are informatii (despre intentiile Telor de a relua lucrul pe santier – n.r) – si ma bucur ca are informatii, deoarece nu este niciun secret, dar v-am spus un lucru: in conducerea acelei societati sunt colegii dansului de partid. Deci daca ar fi fost atat de interesat, putea sa ia si dansul legatura cu ei mai din timp, sa aiba informatii, sa-i determine sa lucreze”.