DRAGOMIR: DOMNULUI PRESEDINTE DANAILA O SA-I CREASCA NASUL FOARTE MULT, CA LUI PINOCCHIO, PENTRU CA ASA PATESC MINCINOSII

Raspuns ironic al primarului municipiului, Marian Dragomir (PSD), la acuzatia presedintelui PNL Braila, Alexandru Danaila, ca Municipalitatea refuza sa le dea liberalilor autorizatie pentru amplasarea in oras a unor corturi in care sa se stranga semnaturi pentru reducerea taxei de salubritate si eliminarea taxei pe apa de ploaie. Dupa ce Danaila l-a acuzat pe edilul sef ca incearca prin orice mijloace sa impiedice strangerea de semnaturi pentru petitiile amintite, Dragomir a declarat astazi amuzat ca problema nu este la Primarie, ci la liberali, fiindca nu stiu sa faca o cerere completa.

Mai mult, primarul a comentat ca lui Danaila s-ar putea sa-i creasca nasul, ca lui Pinocchio, daca va continua sa minta: “In ritmul actual, domnul presedinte al PNL are toate sansele sa se transforme intr-un mare Pinocchio, o sa-i creasca nasul foarte mult, pentru ca asa patesc, de regula, mincinosii. Domnul care se plange a uitat de faptul ca a retransmis o adresa care incepe in felul urmator: <<Revenim la adresa initiala si va anexam si schitele, de data aceasta>>. Adica dupa 6 ani de zile in care a stat viceprimar la Primaria municipiului Braila, n-a invatat cum se face o cerere pentru amplasarea unor corturi? Ma scuzati, eu ma intreb pentru ce si-a luat salariul in astia 6 ani! Va dati seama cate o sa mai descoperim? Si credeti-ma, nu am stat sa caut nici macar o zi in ceea ce mi s-a spus ca as putea gasi!

In concluzie, prima oara au trimis o adresa incompleta. A doua oara au transmis o adresa care are iarasi o eroare. Si o sa le aducem la cunostinta care este eroarea. Daca va reusi in cele din urma sa inteleaga care este mecanismul – acum, din opozitie, ca dansul acum le descopera pe toate -, noi suntem total deschisi.

Declaratia integrala a primarului Dragomir pe aceasta tema, aici: