DRAGOMIR: LIBERALII CARE AU TATONAT TERENUL LA PSD AU VENIT SI CU INFORMATII DIN INTERIOR. STIU SI CE PLANUIESC CEI DIN PNL

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), le reproseaza liberalilor locali ca au distribuit in municipiu, prin posta, “materiale denigratoare” la adresa sa, in care se fac acuzatii false. In acest context, Dragomir ii avertizeaza pe liderii PNL locali ca “la un moment dat, roata se intoarce”: “Nu e vorba ca au atacat, este vorba ca au facut afirmatii false, pe care nu le pot dovedi. Nu sunt un procesoman, nu am dat pe nimeni in judecata pentru dreptul de a-si exprima o opinie, nu am sa-i dau nici pe ei in judecata acum, pentru toate minciunile pe care le spun acolo. Nu am nici banii necesari sa port o astfel de campanie si ma intreb de multe ori de unde au acele fonduri pentru afisarea acelor bannere pe un sediu, pentru acele corturi, pentru acei tineri care sunt sau nu platiti, pentru mesh-urile pe care le pregatesc ca in stilul Diacomatu, pentru a le afisa pe blocurile din Braila”.

La remarcile ziaristilor, legate de faptul ca pare bine informat in legatura cu ce se intampla in interiorul PNL Braila, Dragomir a explicat ca acei liberali care au “tatonat” terenul la PSD, pentru a vedea daca ar fi primiti in organizatie, au venit si cu informatii din interior: “V-am spus ca atunci cand acei oameni au venit, mi-au spus si ce anume pregatesc in viitor si astept sa vad daca vor avea curajul sa ridice pe vreun bloc un banner cu imaginea mea, fara a avea acordul scris in acest sens, pentru ca sunt lucruri ilegale”.

Primarul a mai comentat ca “spiritul lui Diacomatu traieste si astazi in PDL. Cand s-au mutat in sediul din Calea Calarasi, liberalii n-au facut deratizarea cum trebuie si spiritul lui Diacomatu bantuie in continuare printre cei din PDL”.