DRAGOMIR: SI O MAIMUTA DACA IESEA PE STRADA, STRANGEA MAI MULTE SEMNATURI DECAT AU ADUNAT LIBERALII PE PETITIILE LOR!

Primarul Brailei, Marian Dragomir, pare sa fi preluat stindardul PSD in lupta cu opozitia locala, acesta manifestandu-se din ce in ce mai hotarat in a da replica liberalilor si a-i ataca, la randul sau, pe diverse teme. Daca actuala conducere PSD Braila a fost si este in continuare mult mai retinuta din acest punct de vedere, “lupii tineri” – respectiv primarul Dragomir si presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac – nu au nicio problema in a sari la lupta (politica) impotriva liberalilor, iar edilul sef, care este cel mai atacat, pare cel mai activ, pe acest front.

Marian Dragomir a facut astazi o demonstratie in acest sens, lovind din toate pozitiile PNL-ul local. Spre exemplu, social-democratul i-a ironizat pe liberali in legatura cu numarul de semnaturi pe care acestia le-au strans pe petitiile prin care care solicita reudcerea taxei pentru salubritate si eliminarea taxei pe apa de ploaie. Primarul a comentat ca “si o maimuta, daca iesea pe strada”, strangea mai multe semnaturi decat cele adunate de liberali pana acum – adica aproximativ 2.000. Dragomir considera ca nimic nu e mai usor decat sa strangi semnaturi pentru reducerea sau eliminarea taxelor, fiindca orice om ar semna pentru asa ceva: “Eu cred ca si o maimuta daca iesea pe strada, strangea mai multe semnaturi. Toata lumea din municipiul Braila ar semna pentru reducerea taxelor! Toti! Inclusiv eu am declarat public acest lucru.

Am mai vazut astfel de campanii de strangeri de semnaturi la Diacomatu (Sergiu Diacomatu, fost candidat la presedintia CJ Braila – n.r.). Sunt foarte curios daca in acele dosare cu semnaturi exista nume si de atunci.

Am vazut in ultima vreme ca in conferintele de presa de la PNL s-a produs o schimbare foarte interesanta: PNL a fost acaparat de PNL-isti, iar PNL-istii adevarati au cam disparut. E adevarat ca unii dintre vechii PNL-isti au tatonat vizavi de o deschidere a usilor la PSD. Si nu este niciun secret acest lucru. Nu pot sa va dau niciun fel de detalii referitoare la finalitatea unor astfel de discutii, pentru ca in urma acestor lucruri vizibile, de schimbare a fortelor si cucerire a PNL-ului de catre PDL, unele grupari de acolo isi schimba optica si-si cauta un alt drum in viata. Acela nu este reprezentat neaparat de PSD, ci si de alte partide”.

Intrebat daca sunt multi liberalii care au batut la usa PSD, social-democratul a replicat: “Nu pot sa va spun; dar au functii importante si nu sunt numai din municipiul Braila”.