DRAGOMIR: UNELE PERSOANE CARE SE DAU IUBITOARE DE ANIMALE SE PARE CA SUNT INTERESATE DOAR DE ASPECTELE FINANCIARE SI SA CASTIGE BANI DIN TRAFICUL CU CAINI

Primarul Brailei, Marian Dragomir, spune ca prefera sa nu mai discute despre eutanasierea cainilor fara stapan din cauza reactiilor foarte vehemente ale unora “care se dau iubitori de animale, dar in realitate se pare ca sunt oameni interesati doar de aspectele financiare si sa castige bani din traficul cu caini”. Edilul sef a admis ca “nu a putut sa dovedeasca acest lucru, dar asa se comunica pe toate site-urile de socializare”.

Dragomir a amintit de “toate amenintarile care au determinat plecarea medicilor (de la adapostul de caini – n.r.), au fost amenintarile la adresa mea si a familiei mele, la care eu nu am cedat, la adresa angajatilor de la adapost”, explicand ca de aceea prefera sa nu mai foloseasca acest cuvant, “eutanasiere”: “Nu am vrut sa folosesc un cuvant considerat de unii brutal, dar am confirmat ca procedurile legale le-am inceput. Nu am ramas doar la stadiul de vorbe. Daca suspendam aceste activitati, da, atunci puteam sa spun ca am cedat”.

Edilul sef a mai precizat ca animalele care au fost eutanasiate pana acum se incadrau in categoria celor agresive. Cum au fost identificati cainii agresivi aflati aici: