LUNGU: AM TOT RESPECTUL PENTRU MIHAI TUDOSE, DAR CRED IN CONTINUARE CA RAUL CEL MAI MARE IN ROMANIA ESTE PSD. MAI ALES IN BRAILA

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) ramane la parerea ca “raul cel mai mare in Romania este PSD, mai ales in Braila”, dupa ce zilele trecute isi exprima public speranta ca premierul Mihai Tudose (PSD) – pentru care liberalul spune ca „are tot respectul” –  “ne scapa de mincinosul Dragnea”.

Lungu a explicat pe o retea de socializare ca nu doreste sa se interpreteze faptul ca-l sustine pe braileanul Tudose, punctual, in lupta acestuia cu presedintele PSD Liviu Dragnea, ca fiind un semn ca ar incepe sa sustina PSD: <<Din comentariile lasate la postarea mea cu Mihai Tudose trag concluzia ca multi credeti ca as vrea sa sustin PSD.
Vin cu lamuriri clare. Dragnea a facut un program de guvernare plin de promisiuni, dupa dorintele cetatenilor, fara a avea sustenabilitate. PSD a castigat alegerile parlamentare datorita ”actorului” Liviu Dragnea. A stiut sa se faca credibil, sa minta frumos.
De fapt, tinta lui Dragnea este una singura, JUSTITIA. In lupta lui pentru a pune mana pe Justitie a uitat de nevoile tarii si a inceput sa dea cu mariri de venituri in stanga si-n dreapta, pentru a inchide gura unora si a avea liniste, pentru a duce la indeplinire planul lui personal. Stim cu totii ce traim, chiar daca economia duduie, au crescut preturile la mai toate produsele, nivelul de trai al romanilor a scazut, reformele anuntate nu apar. Singurul interes, Justitia.
Am vazut la Tudose intentia de a nu intra in acesta lupta pentru justitie, incercand sa guverneze cum stie, cum poate. Cred ca este constient ca economia este intr-un mare picaj, ca suntem intr-o criza economica si ar vrea sa faca ceva. Suntem indatorati cu peste 60 de miliarde de euro. Nu ne mai putem indatora. Nu ne mai imprumuta nimeni. In tot acest timp, Dragnea nu este interesat decat de rezolvarea problemelor lui cu justitia.
Dragnea, acum, este raul cel mai mare al Romaniei, pentru ca nu lasa guvernul sa-si faca treaba. In acest moment suntem pentru a treia oara intr-un an intr-o criza politica creata de Dragnea.
Indiferent ce nume poarta acea persoana politica care are curajul sa se lupte cu Dragnea pentru redresarea economiei, are tot respectul meu. Mai ales daca ar fi un brailean.
Daca maine Dragnea nu mai conduce guvernul, consider ca premierul o sa poata sa stopeze aceasta criza economica in care ne aflam acum. Mediul privat are nevoie de stabilitate economica, politica, fiscala pentru a-si desfasura activitatea.
Asta nu inseamna ca PSD, prin Tudose, o sa faca ce trebuie pentru Romania. Stoparea banilor catre asistatii sociali apti de munca, reformarea sistemului bugetar, investitii in infrastructura, sanatate, educatie, deschiderea ghidurilor pentru accesarea fondurilor europene, lege clara si transparenta a salarizarii unitare, a pensiilor, legi fiscale pentru sustinerea si dezvoltarea mediului privat, etc.
Cred in continuare ca raul cel mai mare in Romania este PSD. Mai ales in Braila”.