LUNGU: DA, SUNT O MAIMUTA CARE STRANGE SEMNATURI DE LA CETATENI PENTRU ELIMINAREA TAXEI PE APA DE PLOAIE

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) declara, ironic, ca este una dintre “maimutele” care aduna semnaturi de la braileni pe petitiile care vizeaza reducerea taxei de salubritate si eliminarea taxei pe apei de ploaie in municipiu.

Lungu se “autodenunta” intr-o postare facuta pe o retea de socializare, dupa ce primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), a declarat zilele trecute si daca era scoasa pe strada o maimuta, reusea sa stranga mai multe semnaturi decat au strans liberalii pe petitiile lor: <<Va rog sa-mi dati voie sa fiu ironic si sa va anunt ca ma autodenunt: DA, sunt o maimuta care strange semnaturi de la cetatenii braileni pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie/pluviala/meteo. DA, sunt o maimuta care strange semnaturi de la cetatenii braileni pentru scaderea taxe pe gunoiul menajer. DA, sunt o maimuta care crede ca cetatenii Brailei nu mai trebuie sa plateasca pentru incompetenta administratiei locale PSD care conduce destinele orasului de peste 9 ani.
Da, domnule Primar, Maimuta Dan Lungu, impreuna cu alte doua colege maimute PNL si cativa pui (tineri), au reusit sa vorbeasca cu peste 2000 de cetateni braileni si au reusit sa gaseasca sprijin prin semnarea petitiilor de la peste 1000 de braileni curajosi (sunt cetateni care se tem sa semneze) pentru a corecta neregulile din administratia pe care o conduceti.
DA, am gasit cetateni care nu au canalizare, dar platesc serviciul de canalizare si apa meteo.
DA, am gasit cetateni care cer lamuriri la CUP Dunarea si li se dau raspunsuri verbale aberante.
DA, am gasit cetateni care nu locuiesc in oras (plecati la lucru in tari straine), dar sunt obligati sa plateasca taxa pentru colectarea gunoiului.
Domnule primar Marian Dragomir, va anunt ca maimutele de la PNL, ajutate de spiritul lui Sergiu Diacomatu, care a ramas in sediul partidului de pe Calea Calarasilor (dupa declaratiile domnului Primar), au decis sa nu ramana numai la declaratiile din presa despre neregulile din administratia locala condusa cu multa atentie de dvs, ci sa iasa in strada sa informeze cetatenii ”fata in fata”.
Transparenta totala in actul administrative, pentru ca ne pasa de soarta acestui oras. Va rog sa terminati cu declaratiile politice, populiste si haideti sa ne unim fortele, toti politicienii, toate partidele, societatea civila si toti cei care doresc sa transforme Braila intr-un oras prosper. Haideti sa facem ce trebuie!
Inchei printr-un apel catre cetatenii braileni care vor sa devina maimute si doresc sa se alature campaniei PNL.
Dragi Primate, va asteptam la sediul PNL din calea Calarasilor colt cu Tineretului pentru a ridica formularele petitiilor. Mai multe detalii primiti la fata locului.
Nu uitati, INDRAZNITI SA CREDETI CA LUCRURILE SE POT MISCA, DACA NE IMPLICAM !
Cu respect si mare indrazneala, mamifer Danut Lungu”.

Amintim ca brailenii care doresc sa semneze petitiile pentru eliminarea taxei pe apa meteo si reducerea taxei de salubritate o pot face fie la cortul amplasat pe Calea Calarasilor, in fata sediului PNL, fie online, la https://www.facebook.com/jostaxeledragomir/  sau

https://www.petitieonline.com/jostaxeledragomir .