POPA: FOLOSINDU-SE DE NISTE CHICHITE, CUP DUNAREA ISI INGROASA PROFITUL, IGNORAND EFECTIV BUNUL-SIMT

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL), i-a cerut primarului Marian Dragomir (PSD), la cea mai recenta sedinta a CLM Braila, sa gaseasca o solutie pentru renuntarea la taxa pe apa de ploaie.

Popa considera ca Dragomir, in calitate de primar, dar si de presedinte al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara “Dunarea” Braila, e cel care trebuie sa se ocupe de aceasta chestiune, avand in vedere ca “este incorect” ca cetatenii “sa plateasca un serviciu care nu exista”: “Onorata adunare, dupa cum vedeti, afara ploua! Si a plouat toata vara. O sa ploua in continuare. S-a anuntat ploaie in metri cubi la Braila.

Domnule primar, dumneavoastra, in calitatea pe care o aveti de presedinte al unei Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara <<Dunarea>> Braila, va rog sa faceti diligentele necesare pentru eliminarea platii pe facturi a apei pluviale, a apei meteorologice.

Este incorect fata de cetatenii buni platnici sa plateasca un serviciu care nu exista. Nu este frumos ca, prevalandu-se de anumite chichite, domnii de la societatea CUP Dunarea sa ingroase profitul, ignorand efectiv bunul-simt, prin aplicarea de sume incorect calculate pe apa de ploaie”.

Solicitarea liberalului vine in contextul in care multi braileni s-au plans ca facturile pentru apa de ploaie aferente lunilor iulie si august sunt exagerate, avand in vedere ca nici n-a prea plouat, in perioada respectiva.