PRIMARUL DRAGOMIR E FERICIT: S-A FINALIZAT LICITATIA PE PARTEA DE REPARATII STRAZI!

Primarul Brailei, Marian Dragomir, este multumit sa anunte ca in sfarsit, s-a desemnat un castigator al licitatiei organizate de Municipalitate, pentru reparatii strazi, covor asfaltic, trotuare, pavaje. Pe principiul “mai bine mai tarziu, decat niciodata” – adica mai bine in prag de iarna in 20127, decat in primavara lui 2018 – edilul sef a facut pe o retea de socializare cateva precizari legate de contractul semnat in acest sector: “Asocierea S.C. Micatis Prod S.R.L. Braila/ S.C. Constructia S.A. Tecuci A CASTIGAT LICITATIA PENTRU REPARATII STRAZI, covor asfaltic, trotuare, pavaje, etc.
La licitatie au participat 4 societati – in ordine alfabetica – Cricons Galati, Citadina 98 Galati, Eurobuilding Braila si Micatis Braila.  Toate societatile au indeplinit conditiile tehnice si financiare solicitate. Departajarea a fost facuta in functie de pretul cel mai scazut.
In data de 10.10.2017 a fost semnat contractul. In termen de 5 zile trebuie sa constituie garantia in valoare de 10% din valoarea contractului. In termen de 3 zile de la constituirea garantiei trebuie sa depuna dovada. Apoi, imediat, Primaria Braila va emite ordinul de incepere a lucrarilor !!!
Valoare contract – 5.509.055 lei plus TVA”.