VARGA: E BATAIE DE JOC FATA DE OAMENI, UNA DE CEA MAI JOASA SPETA, SA SPUI CA NU AI VAZUT SCUMPIRI LA CARBURANT

Deputatul brailean Vasile Varga (PNL) este indignat de modul in care oficiali romani de cel mai inalt nivel neaga o evidenta – si anume scumpirea pretului carburantilor, in urma aplicarii supraaccizei.

Intr-un comentariu postat pe o retea de socializare, Varga scrie ca acest tip de atitudine reprezinta o bataie de joc “de cea mai joasa speta” la adresa romanilor, o “ironie ieftina” care nu-si gaseste locul, atunci cand este vorba despre declaratii publice ale unor oameni politici: <<Sa vii si sa spui cu seninatate ca „nu am vazut nicio scumpire de carburant”, ca „nu alimentez eu, alimenteaza sotia” sau „depinde de benzinarii ce pret afiseaza”, mi se pare bataie de joc fata de oameni. Una de cea mai joasa speta.
Am asteptat aproape o saptamana ca guvernantii PSD-ALDE sa isi mai nuanteze discursul pe acest subiect, insa vad ca se continua cu o ironie ieftina (ca sa fiu delicat in exprimare si sa nu folosesc cuvinte mai grele). Inteleg si accept jocul politic, inteleg si accept ca fiecare putem gresi la un anumit moment. Dar nu poti trata un popor cu o retorica demna mai degraba de filmele de comedie, in care replica „ceea ce vezi, nu-i adevarat” starneste zambete.
Stimati guvernanti PSD-ALDE, nu toti romanii sunt asistati sociali, sa stea cu gura cascata la povestile dumneavoastra, cu teama ca le veti lua acea indemnizatie de ajutor social care le permite sa stea acasa, in loc sa mearga sa munceasca. Romanii, in cea mai mare parte a lor, simt ca traiesc mai prost in regimul Dragnea. Romanii sunt constienti ca au fost mintiti atunci cand li s-a promis marea cu sarea.
Cresterea preturilor la benzina si motorina, curent si gaze, reprezinta o realitate. Cu tot acest val de cresteri, puterea de cumparare scade si va scadea si mai puternic daca veti continua asa.
Inteleg ca nu puteti conduce tara, dar nu-i mai tratati pe romani in bataie de joc, cu ironii ce nu isi au rostul>>.