CHIRU, DESPRE PRIMARUL DRAGOMIR: ARE MENTALITATE DE BOLSEVIC. MI-E MILA DE BAIATUL ASTA PARASUTAT INTR-O FUNCTIE

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru (foto), este indignat de comentariile facute ieri de primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), pe tema mitingului organizat zilele trecute de liberali. Chiru considera ca insinuarea edilului sef privind faptul ca unii dintre participantii la miting ar fi fost bauti indica foarte clar o “mentalitate de bolsevic” ce denigreaza orice persoana care nu este cu PSD-ul.

Taranistul scrie pe o retea de socializare: <<Mentalitate de bolsevic. „Rasfoiam” un pic… ce mai spune presa locala si am vazut ce a declarat primarul municipiului vis a vis de mitingul organizat de PNL la Braila. Am ramas pe ganduri, nu ca ma asteptam la ceva bun din partea dlui Dragomir, dar felul in care califica oamenii prezenti este inacceptabil. Indiferent de orientarea politica, oricine vrea sa faca o adunare, un protest, chiar daca nu-i pe placul PSD-ului, nu inseamna ca este betiv, prost, tampit sau idiot, asa cum taxeaza PARTIDUL restul populatiei care nu-i obedienta puterii.
Singurul „aspect” care lipseste, in peisajul dorit de gasca asta PSD-ista in frunte cu edilul sef al Brailei, sunt militienii… acum la pensie, ce erau gata sa se sacrifice pentru ideile lui Nea Nelu, omorandu-ne pe noi cu bataia (la orice miting, adunare, campanie, etc.); in rest… mentalitatea, comportamentul si exprimarea este exact ca la inceputul anilor ’90. Atunci ordinul de zi pe unitate era: distrugeti opozantii prin orice mijloace (…) si chiar le-a reusit!
Revin la baiatul asta… (primarul) de care sincer mi-e mila, este tanar, neavizat inca, parasutat intr-o functie pe care ar fi trebuit sa o puna in slujba comunitatii, dar la varsta lui, spre ghinionul sau, are mentalitate de bolsevic>>.