CHIRU: MIHAI TUDOSE ESTE DILETANT SI FARSOR. CAT DE CURVA AR FI POLITICA, UN OM DE STAT NU ARE VOIE SA FACA AFIRMATII STANJENITOARE PENTRU CONATIONALI

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru (foto), se declara profund dezamagit de prestatia premierului Mihai Tudose (PSD) in Parlament, la momentul la care s-a votat  in privinta motiunii de cenzura initiate de liberali.

Chiru a scris pe o retea de socializare ca pana acum, l-a sustinut pe braileanul Tudose si a sperat ca acesta o sa “rupa gura targului”, dar dupa declaratiile din Parlament ale premierului si-a dat seama ca de fapt, acesta este “diletant si farsor”: <<Niciodata nu i-am reprosat ceva, de cand e seful guvernului, concitadinului Mihai Tudose, dar azi l-am auzit spunand de la tribuna Parlamentului ca: Romania astazi este privita de occidentali ca fiind un Tigru al Europei!!!
Eu… am crezut de cuviinta sa sustinem (si am indemnat in acest sens) pe „omul” Tudose, in incercarea sa de a convinge ca merita sa conduca; acum, insa, dupa ce am auzit ce a spus, imi dau seama ca ceva este in neregula cu el. In conditiile in care suntem aproape de a sucomba ca si stat, sa vii si sa spui ca suntem pe cale sa speriem Europa, cu „cresterea” economica, este o lipsa totala de echilibru.
Un om de stat, cat de curva ar fi ea politica, nu are voie, nici macar aparandu-si pielea, in cadrul unei motiuni sa faca astfel de afirmatii, cel putin stanjenitoare pentru conationali.
Nu vreau sa spun mai mult, dar dezamagirea mea este dubla, cu cat afinitatile ar fi trebuit sa devina comune, facand abstractie inclusiv de politica si mai ales cu speranta ca… un brailean de-al nostru l-am fi vrut sa rupa gura targului.
Astazi a reusit lejer sa depaseasca momentul motiunii, dar aparitia si prestatia sa in luarea de cuvant a lasat sa intelegem ca este diletant si farsor>>.