CONSILIERUL VARGA: BRAILA E INVADATA DE GUNOAIE SI ARE O INFRASTRUCTURA DEMNA DE LUMEA A TREIA. PRIMARUL NU STIE CU CE SA INCEAPA SI CU CE SA TERMINE

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) este de acord cu consilierul municipal Lucian Caprariu (independent), care sustine ca Braila este un oras “calamitat” de incapacitatea edililor de a rezolva problemele comunitatii, plin de gunoaie si cu strazile distruse.

Varga scrie pe o retea de socializare ca Braila este foarte murdara si are o infrastructura “demna de lumea a 3-a”, liberalul  fiind de parere ca primarul Marian Dragomir (PSD) “nu stie cu ce sa inceapa si cu ce sa termine”: “Braila este invadata de probleme din pacate fara rezolvare. Primarul este pus in fata faptului implinit, parerea mea ca nu stie cu ce sa inceapa si cu ce sa termine, este o situatie complicata. Faptul ca dumnealui a ales sa fie activ in mediul on-line, situatie nemaiintalnita a predecesorii dumnealui, atrage penalitati si critici de la cetateni.

Exista o asa zisa actiune cetateneasca fireasca si de bun augur, aceea de a semnala toate neregulile. Avem o Braila invadata de gunoaie si cu o infrastructura dezastruoasa, demna de lumea a 3-a, in loc sa ne ocupam de drumuri impracticabile unde iti avariezi autoturismul, dam jos cablurile dupa stalpi… unde dai si unde crapă”.

In opinia lui Vasile Varga, daca primarul este foarte activ pe retelele de socializare, el este mult prea putin activ in teren, cand este vorba de rezolvat chestiuni de interes comunitar: “Ceea ce vreau sa evidentiez eu este faptul ca primarul nu se ocupa de lucrurile cu adevarat importante. Dumnealui este prezent in mediul on line; pai cat de orb si surd sa fii, sa nu vezi doleantele si problemele brailenilor sesizate zilnic? Posteaza o asa zisa realizare, dar la intrebarile si adevaratele probleme nu raspunde.

Pe vremea lui Lungu sau a regretatului Cibu, Braila nu era invadata de gunoaie, imi amintesc cum maturatorii actionau pe toate strazile de seara si pana dimineata, in zori; acum, cand iesi pe poarta esti invadat de frunze si gunoi neridicat, stim, e datoria noastra sa maturam, domnule primar, dar ce facem cu gunoiul, il lasam in fata portii?”.