DANAILA: INCERCAREA DE BOICOT A MITINGULUI PNL DE IERI NU VA RAMANE FARA URMARI

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, acuza ”incercarea de boicot” a mitingului desfasurat aseara in fata Palatului Administrativ, cand n-a putut fi folosita instalatia de sonorizare adusa de organizatori – respectiv de liberali -, din lipsa curentului electric.

Danaila a transmis astazi un comunicat de presa in care  sustine ca ”incidentele de la mitingul PNL de sustinere a motiunii de cenzura, cand autoritatile locale au lasat organizatorii fara curent electric, nu vor ramane fara urmari. Departe de a fi intimidati de aceasta actiune in forta, participantii la miting s-au aratat deosebit de revoltati de atitudinea autoritatilor locale, iar cei mai multi dintre ei au anuntat ca doresc sa mearga la Bucuresti in ziua votarii motiunii de cenzura. Gestul de sustinere a motiunii apare pe fondul politicilor fiscale aberante ale Guvernului Tudose, politici care vor arunca tara in haos si vor saraci sute de mii de romani, ca urmare a cresterii preturilor la alimentele de baza, la gaze si energie electrica, la combustibili, a deprecierii leului, dar si a iminentelor majorari a taxelor si impozitelor locale”.

Precizam ca la mitingul organizat de PNL Braila pentru sustinerea motiunii de cenzura au participat circa 500 de persoane.