DIN VORBE, PMP BRAILA SUSTINE ELIMINAREA TAXEI PE APA DE PLOAIE. IN CJ, PMP VOTEAZA IMPOTRIVA ELIMINARII TAXEI PE APA DE PLOAIE

Cand este vorba despre declaratii politice, in conferintele de presa de la partid, presedintele PMP Braila, Viorel Botea, se declara un sustinator infocat al ideii de eliminare a taxei pe apa de ploaie, in special, dar si al reducerii pretului apei, in general, fiindca a constatat ca acesta este “interesul cetateanului”. Cand e vorba de votat in CJ, insa, cei doi consilieri ai PMP (Viorel Botea si Ionel Adetu) voteaza alaturi de aliatii lor de la PSD, impotriva eliminarii taxei pe apa de ploaie si deci, implicit, a reducerii facturilor pe serviciile de apa si canalizare. Nu de alta, dar in CJ, interesul de partid are intaietate in fata interesului cetateanului…

Ca si cum nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase, dupa ce el si colegul sau Adetu au votat in CJ impotriva eliminarii taxei pe apa de ploaie, Botea a povestit intr-o recenta conferinta de presa cum ii doare pe cei de la PMP de interesul cetateanului, cum reducerea pretului apei este una dintre prioritatile cetateanului si ca atare, si una dintre prioritatile PMP, si cum cei doi consilieri judeteni amintiti vor face tot ce le sta in putere sa sprijine acest deziderat.

Povestea de adormit copiii a liderului PMP a sunat cam asa: “Si noi suntem de acord cu aceasta reducere, pentru ca pretul apei la Braila este foarte mare. Trebuie sa facem in asa fel, incat apa de ploaie sa nu mai fie platita si pretul apei, in general, sa scada, pentru ca am vazut ca marea majoritate a brailenilor doresc acest lucru; insa toate aceste lucruri trebuie facute in folosul cetatenilor, nu politicianist. Am vazut ca in CJ in continuare sunt foarte multe comentarii si discutii inutile, discutii in care nu facem altceva decat sa ne aratam unii, altora, cat suntem noi de <<destepti>> sau cat de mult stim sa ne jignim unii pe altii – lucruri care, in opinia noastra, nu fac bine cetatenilor. Aceasta chestiune, reducerea pretului apei, noi o sprijinim si vom face tot ceea ce putem  in CJ ca sa se indeplineasca”.

Dupa cum am mentionat deja, la PMP “vom face tot ceea ce putem in CJ ca sustinem eliminarea taxei pe apa de ploaie si reducerea pretului serviciilor de apa si canalizare” inseamna “vom vota impotriva eliminarii taxei pe apa de ploaie si implicit, a reducerii pretului serviciilor de apa si canalizare”.