DRAGOMIR: IN 2016 A FOST O BASCALIE GENERALA PRIVIND APARATELE DE FITNESS. ACUM AM VAZUT OAMENI CARE STATEAU LA RAND LA ACELE APARATE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, este multumit sa anunte finalizarea licitatilor privind largirea si asfaltarea Soselei Focsani si asfaltarea unor strazi din cartierul Chercea, precum si semnarea contractelor pentru aceste lucrari. Edilul sef da asigurari ca din primavara lui 2018, utilajele o duduie pe strazile respective: “La Chercea: 10, 6 km din totalul de 18 km de strazi neasfaltate – licitatia a fost finalizata, contractul a fost semnat atat cu constructorul, cat si cu ministerul, s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor de proiectare, iar anul viitor in primavara vor incepe asfaltarile.

Soseaua Focsani: investitia pe care ne-am asumat-o atat pentru modernizarea strazii, cat si pentru a asigura accesul la societatea care a cumparat fostul Centru comercial <<Armonia>> si urmeaza sa deschida productia anul viitor – licitatia a fost finalizata, contractul semnat pe partea constructorului, saptamana trecuta s-a semnat contractul si cu ministerul, s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor, anul viitor in primavara Soseaua Focsani se va extinde de la 2 la 4 benzi si se va moderniza integral, de la Comuna din Paris, pana la Soseaua de Centura.

In paralel am postat licitatiile in SEAP pentru Lacu Dulce – termen de depunere oferte, daca nu ma insel, 12 decembrie; Pisc – Brailita – Vidin, strazile neasfaltate, termen de depunere a ofertelor 6 decembrie 2017. Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa lansam licitatia si pentru zonele de strazi ramase neasfaltate din cartierele Buzau, Radu Negru, Viziru si apoi si din celelalte.

Urmeaza ca in cursul lunii decembrie sa lansam licitatii pentru un alt lot de parcari, astfel incat in primavara tot orasul va fi transformat intr-o zona de modernizare pe acesta  directie, a inmultirii locurilor de parcare si reabilitarii carosabilului”.

Dragomir a amintit si de noile parcuri de joaca finalizate in Gradina Mare si Brailita, unde au fost montate si aparate de fitness: “Sunt acele parcuri pe care le-am promis la un moment dat in campania electorala, sunt parcuri care au instalatii de joaca noi, aparate pentru fitness si pe jos este turnat un covor complet de tartan, acel cauciuc care permite accesul copiilor fara a exista riscul de accidentare. Sunt primele astfel de parcuri pe care le-am facut in municipiul Braila; vrem sa continuam anul viitor sa modernizam toate parcurile existente si sa extindem alte parcuri.

Urmeaza ca in luna decembrie sa preluam de la Administratia Pietelor parcul existent in Monument, pentru a fi modernizat pe banii Primariei si sa avem acolo intrarea gratuita. In acel parc vom avea montate, de asemenea, instalatii de joaca pe grupe de varsta pentru copii, aparate de fitness si parcul de skate in vom face in Parcul Monument.

Mi-aduc aminte la un moment dat in campania electorala era asa, o bascalie generala cum vor accesa unii dintre braileni aparatele pentru fitness. Eu am fost zilele trecute prin oras, sa stiti ca am vazut si tineri, dar si batrani care au folosit acele aparate. In week-end, chiar daca lucrarile nu erau gata si in mod normal nu aveau voie sa intre in acel perimetru, se statea la rand pentru ca oamenii sa testeze acele aparate. Probabil era si elementul de noutate…

Pe colegii din opozitie care au criticat acele parcuri ii salut si ii invit si pe dansii la miscare in parculet”.