DRAGOMIR: NU LE-AM DAT CURENT LA MITING? EU AM VAZUT NISTE PERSONAJE MAI CIUDATE, CARE SE PUTEAU INCALZI CU ALTCEVA DECAT CU ENERGIE ELECTRICA

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), sustine ca liberalii mint atunci cand il acuza ca le-ar fi boicotat mitingul organizat zilele trecute pe platoul din fata Palatului Administrativ, cand acestia nu au avut curent electric pentru a-si folosi instalatia de sonorizare. Dragomir spune ca nu are idee ce s-a intamplat in ziua respectiva cu energia electrica si nici n-a vrut sa se intereseze, pentru ca a fost prea “scarbit” de minciunile unora dintre liberali.

Mai mult, edilul sef a comentat ironic ca din ce a vazut el, unii dintre participantii la miting aveau nevoie de altceva decat de energie electrica, “pentru a se incalzi”: “Cu ce i-am boicotat? Nu le-am dat curent? Eu credeam ca le trebuia altceva, nu curent. Nu stiu, eu am vazut niste personaje mai ciudate la miting si ma gandeam ca se puteau incalzi cu altceva decat cu energie electrica.

Nu sunt rautacios, sunt doar glumet astazi…

Nu, pe cuvantul meu, nu stiu nimic despre energia electrica. Dar eu o sa va spun altceva. Am sa va spun acum ce inseamna… mi-e si jena sa spun uneori despre liberali… i-am mai prins inca o data cu minciuna. Mint din ce in ce mai mult. Este o certitudine ca un lider al liberalilor – eu banuiesc ca nu toti – minte din ce in ce mai mult. Si eu va prezint documentele”.

Edilul sef a precizat ca liberalii au facut o prima solicitare de autorizare a mitingului incompleta si  mai mult, au depus-o pe 20 noiembrie, solicitandu-se autorizarea pentru actiunea care urma sa aiba loc in aceeasi zi. Asta, in conditiile in care legea impune solicitarea autorizatiei cu cateva zile inainte de data actiunii respective. Dragomir a mai explicat ca pentru a nu fi acuzat de rea vointa, a lasat deoparte faptul ca solicitarea nu s-a facut in termenul legal si a cerut liberalilor sa precizeze in ce loc vor sa faca mitingul si alte detalii impuse de lege, iar dupa ce a primit o noua solicitare, completata cu informatiile respective, le-a dat autorizatia pentru aceeasi zi.

Cat priveste faptul ca liberalii nu au avut curent electric pentru instalatia de sonorizare, primarul a declarat ca organizatorii mitingului nu au cerut in documentul depus la Primarie sa li se permita si accesul la o sursa de curent si ca atare, nu vede de ce i se reproseaza lui sau altcuiva din Primarie aceasta chestiune: ”Dimpotriva, i-am ajutat sa depuna o documentatie completa. Dansii recunosc acest lucru. Le-am dat avizul, le-am dat acordul si atunci intreb: de ce mai trebuie sa minta?

Nu stiu ce s-a intamplat cu furnizarea curentului electric, eu nu eram la Primarie. Pe cuvantul meu, nu am avut nicio implicare si nici nu am vrut sa ma interesez, scarbit de faptul ca mint de fiecare data. Nu e vina mea ca n-au avut curent”.

Declaratia integrala a primarului Dragomir pe acesta tema, aici: