DRAGOMIR: NU STIAM CA LIBERALII AU DEVENIT SPECIALISTI IN PROBLEMA GUNOAIELOR. EU STIAM CA SUNT SPECIALISTI IN PROBLEMA LUI GICA CONTRA

Primarul Marian Dragomir se declara convins ca masina de maturat si cea de aspirat frunze care vor fi cumparate de firma Eco – la care actionar majoritar este Consiliul Local Municipal – nu se vor infunda din cauza gunoaielor si a pietrelor de pe strazile Brailei.

Dragomir a declarat astazi ca liberalii care se intreaba cat vor rezista masinile respective pe strazile pline de gropi si de gunoaie ale municipiului nu fac altceva decat sa caute nod in papura administratiei locale: “N-am descoperit pana in prezent ca liberalii au devenit specialisti in problema gunoaielor. Eu stiam ca sunt specialisti in problema lui Gica Contra.

Deci la modul serios acum: ei vor cauta chichite de fiecare data sau vor inventa cate o tema, pentru a critica orice facem noi. Cu siguranta acele masini pe care le vom cumpara la societatea Primariei nu vor pati astfel de lucruri si o sa va invitam atunci cand facem lucrarile pe teren. Cu siguranta o sa-i invitam si pe ei, ca sa-si ceara scuze”.