NISTOR: NU I-AM VAZUT NICI PE CONSILIERI, NICI PE PRIMAR, NICI PE SEFUL CJ SA MEARGA IN CARTIERE SI SA DISCUTE CU CETATENII. STAU BINE MERSI IN BIROURI

Presedintele UNPR Braila, Marioara Nistor, considera ca actualii politicieni braileni “nu dau doi bani pe interesul cetateanului” si nici nu stiu care sunt problemele oamenilor. Nistor crede ca o dovada in acest sens este faptul ca alesii locali nu bat orasul la pas, nu se duc in cartiere, ca sa se intalneasca acolo cu cetatenii si sa afle direct de la ei care sunt problemele acestora.

Intrebata daca este de parere ca politicienii la care face referire nu sunt interesati de problemele cetateanului sau pur si simplu nu sunt capabili sa rezolve aceste probleme, Nistor a raspuns: “Eu cred ca nu-i intereseaza. Avem si oameni priceputi in politica braileana, dar daca nu vrei sa stii ce probleme au brailenii… Eu nu i-am vazut pe strazi, nu i-am vazut nici pe consilieri, nici pe primar, nici pe presedintele CJ, nu i-am vazut sa ia strazile la rand, sa discute cu cetatenii, sa mearga in cartierele marginase. Nu i-am vazut, nu i-am intalnit. Poate i-ati intalnit dvs, dar mi se pare ca stau bine mersi in birouri; este cald, este bine”.

Cat despre modul in care se comporta alesii locali in Consiliul Judetean, presedintele UNPR Braila a comentat: ”Este strigator la cer ceea ce se intampla si in CJ, si in CLM. Atitudinea consilierilor si vorbele pe care si le spun… este ceva de neinchipuit. Eu nu am crezut si nu cred ca Braila a avut in CJ si CLM astfel de consilieri pana acum”.