CHIRIAC, DESPRE CONSILIERII JUDETENI PNL: DACA VOR SA FIE MAI CATOLICI DECAT PAPA, N-AU DECAT SA FIE GRINCH-II CONSILIULUI JUDETEAN

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), i-a numit astazi pe consilierii liberali, “Grinch-ii” Consiliului Judetean, pentru ca acestia au cerut amanarea discutiei pe tema salariilor angajatilor din Consiliu si din institutiile subordonate, valabile pentru anul 2018. Liberalii au reclamat ca in proiectele de hotarare respective sunt nereguli care afecteaza legalitatea acestora si ca atare, au solicitat sa se organizeze in zilele urmatoare o noua sedinta CJ, astfel incat totul sa fie perfect legal.

Chiriac a acceptat sa amane discutarea proiectelor respective – admitand, astfel, ca sunt nereguli -, dar i-a acuzat pe liberali ca sunt exact ca Grinch, celebrul personajul tafnos si rautacios din povestioara lui Dr. Seuss, fiindca le strica tot cheful consilierilor si celor circa 1.000 de angajati care vor sa afle cat mai repede cu cat li se maresc salariile in 2018.

“Sper ca toti functionarii din aparatul de specialitate al  CJ si subordonate sa <<apreciati>> acest gest al colegilor de la PNL. Daca vor sa fie mai catolici decat papa, n-au decat sa fie Grinch-ii CJ si ai tuturor functionarilor care fac parte din institutiile subordonate. In mare, cam 1.000 de oameni asteapta sa vada daca salariile lor vor fi marite sau nu…”, a spus seful judetului.

In plus, acesta a mai comentat ca liberalul Ovidiu Nechita este foarte pornit in a acuza fel de fel de nereguli, dar nu se stie cat de corect era acesta, pe vremea cand era vicepresedinte CJ: “Nu vrem sa intram in istorie, ca sa controlam toate proiectele de hotarare semnate de vicepresedintele Nechita…”.