CHIRIAC, LA INVESTIREA NOULUI PREFECT: CHIAR DACA SCHIMBAM GARNITURA, VIN TOT OAMENI TINERI

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac (PSD), se arata convins ca noul prefect al Brailei, George Adrian Paladi – fost membru PSD – va colabora cu autoritatile locale “in folosul cetateanului”, in ideea de a oferi brailenilor “ceea ce merita – civilizatie”. Prezent astazi la ceremonia de investire a noului prefect, Chiriac l-a felicitat pe acesta pentru numire si i-a urat succes in noua activitate.

Presedintele CJ n-a uitat insa sa-i multumeasca fostului prefect, Madalina Cochino, care si-a incheiat astazi mandatul: “In primul rand vreau sa o felicit pe doamna fost prefect, doamna Madalina Cochino. Multumim foarte mult, o colaborare foarte buna.

Felicitari domnului nou prefect. Uitati-va, chiar daca schimbam garnitura, suntem oameni tineri, dornici de a incerca si speram ca vom reusi cu toata convingerea noastra, toate proiectele si toate diligentele noastre vor fi in folosul cetateanului, astfel incat sa dam cetatenilor acestui judet ceea ce merita: conditii bune, locuri de munca, intr-un singur cuvant, civilizatie. Asta ne dorim si speram ca impreuna, cu totii, sa fim vectorii care vor duce la indeplinire toate aceste obiective. Le facem pentru noi toti, pentru viitor si sa speram ca asa vom gandi in continuare si proiectele vor fi indeplinite cum ne-am propus”.