DANAILA: CRED CA PENTRU PSD A FOST CEA MAI FRUMOASA SEDINTA CJ CEA DE IERI, IN CARE PNL A PARASIT SALA

Consilierul judetean Alexandru Danaila (PNL) este convins ca pentru presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) si pentru colegii acestuia de partid, sedinta de ieri a CJ, la care liberalii au parasit sala – dupa ce au semnalat mai multe nereguli in unele dintre proiectele de hotarare aflate pe ordinea de zi, vorbind despre fals in inscrisuri oficiale si uz de fals -, a fost una foarte placuta.

De altfel, chiar presedintele Chiriac s-a declarat satisfacut, la finalul sedintei amintite, de modul in care au decurs lucrurile in absenta liberalilor, social-democratul lasand clar sa se inteleaga ca in opinia sa, consilierii PNL nu sunt capabili sa faca o opozitie constructiva, civilizata si din cauza lor se lasa intotdeauna cu scandal.

In ceea ce-l priveste, Danaila nu are dubii ca sefului judetului i-a placut sedinta la care au participat numai cei din PSD si aliatii lor politici si in care nu a fost nimeni care sa semnaleze chestiunile care nu sunt in regula din punct de vedere legal:  “Cred ca a fost cea mai frumoasa sedinta a CJ, asta in care noi am parasit sala, pentru ca proiectele au mers intr-un ritm accelerat, a fost, intr-un fel, o sedinta festiva. Nimeni n-a deranjat pe nimeni, cei de la PSD si-au trecut proiectele de hotarare; inteleg ca cel cu patrimoniul n-a trecut, dar presedintele, una peste alta, a fost fost multumit. Daca asta isi doreste, este grav pentru el, pentru ca e un om tanar si totusi, ar fi trebuit sa aiba o alta abordare a problemei”.