DEPUTATUL VARGA: DE ANUL TRECUT NU S-A INVESTIT NICIUN LEU IN DRUMURILE JUDETENE DIN BRAILA

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga este nemultumit de starea deplorabila a drumurilor din judet, pe care nu s-au facut niciun fel de lucrari de reparatii in acest an. Varga spune nici soselele reparate in anii trecuti nu arata prea bine, fiindca lucrarile s-au facut de mantuiala: “Soseaua dinspre Faurei spre Ulmu a fost facuta acum doi ani, reparata si aranjata, dar deja arata sparta toata. Nu mai spun ca de la Ulmu, ca sa te duci pana la Ciresu sau de la Ciresu sa pleci mai departe spre Zavoaia este tragedie! Eu nu inteleg, masinile care transporta copii, ii duc la liceu la Insuratei sau Faurei, nu stiu cum pot sa circule. Daca cu o masina mare, de teren, de-abia circul cu ea, ce se intampla cu toate celelalte masini?

Niciunde, de anul trecut, din ianuarie, nu s-a investit niciun leu pe aceste drumuri. Poate acum, in perioada asta, sa se mai investeasca vreun leu, ceva, se poate asfalta, chiar daca temperaturile sunt minus… Asta este Braila!

Nu vorbesc de municipiul Braila, nu vorbesc de gropile din municipiu, nici nu vreau sa mai discut. Vreau sa vad anul viitor, pentru ca n-a trecut decat un an de zile din mandatul domnului primar. Un an si jumatate… In primul an nu s-au vazut rezultate. A continuat probabil initiativele fostului primar, dar nu se vad nicaieri!”.

Toate proiectele care au fost nu se vad, niciunul nu este terminat”.

Deputatul a mai spus ca liberalii vor face in continuare opozitie PSD si vor discuta cu cetatenii despre modul in care social-democratii si-au indeplinit – sau nu – promisiunile din campania electorala.