NECHITA, LUI CHIRIAC: M-ATI DENIGRAT, SPUNAND CA SUNT MAMA OMIDA. DVS SUNTETI ACUM CLARVAZATOAREA CIRESICA!

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) a declarat astazi in sedinta de plen ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), este precum clarvazatoarea Ciresica, fiindca  are capacitatea de a sti cu cateva zile inainte ce se va intampla in institutia pe care o conduce, ce aprobari se vor da si ce numar de inregistrare vor primi unele documente oficiale.

Nechita (foto 2) a facut acest comentariu cu referire la faptul ca in sedinta CJ de astazi au fost prezentate consilierilor 10 proiecte de hotarare care aveau ca fundamentare niste acte care inca nu erau aprobate/semnate/inregistrate la momentul la care s-au intocmit proiectele respective. Cu toate acestea, in documentatia proiectelor de hotarare erau invocate acele acte inca inexistente, ce aveau chiar si numar de inregistrare.

Nechita – care in trecut a fost numit ironic ”Mama Omida” de catre Chiriac (foto 1), fiindca a ghicit cu un an inainte care vor fi noii directori ai CJ Braila – i-a spus astazi sefului judetului: “Un an de zile m-ati denigrat in CJ, spunand ca sunt Mama Omida,  dar dvs acum sunteti exact ca nepoata lu’ mama Omida, care este clarvazatoarea Ciresica! Dvs pe data de 14 decembrie stiati ce se va intampla pe data de 18 decembrie! Stiati cu numar de inregsitrare. Dvs sunteti  clarvazatoarea Ciresica!”.