PRIMARUL DRAGOMIR, CATRE NOUL PREFECT: CE NE INTERESEAZA PE NOI ESTE SA PRIMIM VIZA DE LEGALITATE IN MOD CORECT SI CAT MAI REPEDE

Primarul Marian Dragomir i-a urat astazi succes in activitatea sa noului prefect al Brailei, George Adrian Paladi si si-a exprimat speranta ca pe viitor, colaborarea Municipalitatii cu Prefectura sa fie cel putin la fel de buna ca si pana acum. Dragomir a mai spus, zambind, ca ceea ce intereseaza in primul rand Primaria este sa obtina cat mai repede si cat mai corect viza de legalitate pe proiectele aprobate de Consiliul Local Municipal: “Doamna Madalina Cochino va multumesc pentru activitatea pe care ati desfasurat-o la Prefectura si pentru modul in care am colaborat. Va doresc succes la Primaria Municipiului Braila, in viitor.

Domnule prefect George Paladi va doresc, de asemenea, mult succes, sa colaborati foarte bine cu toate institutiile din municipiul si judetul Braila, iar noi, ca Primarie a municipiului, ne dorim ca in perioada urmatoare sa avem o colaborare la fel de buna si poate si mai buna decat am avut pana in prezent si sa reusim sa realizam ce ne intereseaza pe noi cel mai mult: sa primim viza de legalitate in mod corect si cat mai repede”.

In finalul declaratiei sale, primarul Dragomir i-a oferit un buchet de flori fostului prefect Madalina Cochino, in semn de “recunostinta pentru activitatea pe care a desfasurat-o”.

Amintim ca de maine, Madalina Cochino va reveni la postul pe care-l ocupa in Primaria municipiului, inainte de a fi numita prefect.