CARANICA – “IORDACHE ARE NISTE PROBLEME CU MINE”; IORDACHE – “CARANICA E REZIDUUL UNUI PARTID AFLAT IN DESCOMPUNERE”

Presedintele HC Dunarea Braila, Marius Caranica (PSD) declara ca isi doreste si sa inceteze “circul” din ultima perioada de la club, fiindca scandalurile care apar in presa afecteaza imaginea acestuia. Caranica (foto1) il acuza pe vicepresedintele HC Dunarea, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), ca prin ceea ce spune si ce face creeaza prejudicii clubului si ca rezultatul ar putea fi chiar „distrugerea” HC Dunarea.

Caranica a declarat intr-o conferinta de presa ca Iordache (foto2) are niste probleme cu el, personal, iar asta il face sa se comporte intr-un mod care afecteaza imaginea HC Dunarea: „Dumnealui este suparat si are niste probleme cu mine, dar problema cea mai grava, pe care vreau sa o intelegeti dvs, este ca duce HC Dunarea in chestiuni de… neintelegeri care exista intre persoane. Eu va spun sincer ca sunt aici reprezentantul Municipiului Braila si rolul meu nu este sa fac handbal; rolul meu este manageriez si sa aduc persoane competente – jucatoare, antrenor – si sa le lasam, sa ii lasam pe ei sa isi desfasoare activitatea. Ca sa ne intelegem!

Rolul meu si al domnului Stefan Catalin Iordache, reprezentant in Consiliul Director ca membru sustinator, este doar sa ne ocupam de zona financiara si sa aducem persoane calificate care sa desfasoare activitatea.

Noi ne dorim liniste la echipa si sa ne intelegem cu toata lumea si sa terminam acest an si sa gandim deja o proiectie pentru urmatorii ani, sa fim pregatiti si sper ca rezultatele sa fie din ce in ce mai bune”.

Iordache a negat ca ar avea vreo problema personala cu Marius Caranica, care, in opinia sa, “este un PSD-ist pus la nimereala in fruntea clubului de handbal. Domnul Caranica este reziduul unui partid aflat in descompunere, condus de Rotaru si Simionescu”.