DANAILA: INTAI TREBUIE SA VEDEM CINE ESTE DE DREAPTA LA BRAILA SI ABIA APOI PUTEM DISCUTA DE O ALIANTA A FORTELOR DE DREAPTA

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, nu exclude varianta constituirii unei aliante politice intre fortele de dreapta la nivel judetean, care sa candideze in alegerile locale din anul 2020 impotriva PSD – varianta propusa de liderul PNTCD local Gheorghe Chiru.

Danaila considera insa ca “in primul rand trebuie sa vedem cine este de dreapta” si abia apoi se poate discuta despre o alianta de acest tip: “Din punctul meu de vedere, nicio forma de colaborare nu poate fi eliminata, atata timp cat are in vedere implementarea unui program local de guvernare de care sa se si tina. Pentru ca cei de la PSD, in afara de faptul ca au mintit in toata campania electorala, nu reusesc sa-si implementeze nici proiectele pe care le aproba an de an – unele dintre ele, in afara programului de guvernare locala. Deci atata timp cat putem sa ne strangem in jurul unui proiect, unor proiecte comune, propuse si sustinute de mai multi oameni, este un proiect care poate avea rezultate”.

Intrebat daca in afara de PNL si PNTCD, mai vede alte forte politice de dreapta in Braila, care ar putea intra in aceasta alianta, liderul liberal ne-a declarat: “Cei care vor sa faca ceva pentru Braila, cei care vor sa atraga investitori si sa sprijine un program de guvernare pe care nu-l mai modifici o data la 6 luni, consider ca au posibilitatea sa vina alaturi de acest proiect”.

Cat priveste ideea candidatului unic al fortelor de dreapta la Primaria municipiului Braila, in 2020, Danaila a comentat ca este prematur sa se discute despre aceasta chestiune.

Declaratia integrala a lui Alexandru Danaila pe aceasta tema, aici: