IORDACHE: IULIAN CHIRIAC, SARMANUL DE EL, NU STIE PE CE LUME TRAIESTE! NU E NEVOIE SA DISTRUGI HC DUNAREA, CA SA-L FACI PE CHIRIAC!

Vicepresedintele HC Dunarea Braila, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), sustine ca situatia financiara complicata a clubului din ultimul an si jumatate, precum si situatia conflictuala din interior –  jucatoarele nu se inteleg cu antrenorul, iar membrii din conducere nu se inteleg intre ei -, au la baza o cauza politica. Mai exact, in opinia lui Iordache, conducerea PSD Braila, prin oamenii instalati in functii de conducere la club, manevreaza lucrurile in asa fel, incat sa-l discrediteze pe presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD).

Mai concret, in cadrul unei conferinte de presa organizata la club, vicepresedintele HC Dunarea a aratat cu degetul catre presedintele PSD Braila, Ion Rotaru si presedintele executiv al PSD Braila, Aurel Simionescu, ce vor “sa-l faca” pe Chiriac, fiindca acesta a avut curajul sa anunte ca doreste sa candideze pentru functia de presedinte al organizatiei judetene PSD si ca trebuie intinerita echipa de conducere: “Toata situatia de la club tine de conducerea PSD. Conducerea PSD duce o lupta interna masiva pentru suprematie si clubul de handbal este unul dintre obiective. De aceea se intampla aici ceea ce se intampla. Nu este nimic altceva! Acesti doi domni (Marius Caranica, presedintele HC Dunarea si Claudiu Pisica, organizator de competitii sportive la HC Dunarea, membri PSD), doi politruci de doi lei, adunati de pe la tineretul PSD-ist sau ce dracu e ala, tineretul nu stiu care, sunt niste sclavi ai domnului Simionescu si domnului Rotaru, care fac totul in asa fel incat acest club sa se duca dracului, pentru a strica imaginea domnului Iulian Chiriac, care oricum nu va castiga alegerile din partid. Interesul e ca echipa de handbal sa mearga cat mai prost, in asa fel incat sa se sparga toate astea in capul domnului Iulian Chiriac.

Domnul Chiriac oricum, sarmanul de el… nu e nevoie sa distrugi clubul asta, ca sa-l faci pe el. Adica domnul Chiriac poate fi facut… se face singur, nu e nevoie sa distrugi clubul pentru asta! Intrebati-l pe domnul Chiriac – care, sarmanul, nu stie pe ce lume e – de ce nu-i schimba pe Caranica si pe Pisica!”.

“Dar care e motivul concret pentru care m-ar schimba?” a intrebat Caranica.

“Incompetenta! Nepriceperea, furtul, frauda! Sunt niste mincinosi care se acopera unii pe altii!”, a spus Iordache.

Presedintele Caranica a intervenit: “Eu la HC Dunarea nu am modificat furnizorii, nu am modificat nimic”.

“Bai, esti mincinos in halul asta?! Sa mor eu!”, a replicat Iordache.

“Furnizorul de echipamente este din 2011 acelasi si este importator unic. Nu am modificat niciun contract, nu am modificat nimic. Eu nu am furat nimic niciodata, nu am luat niciun leu de la club.”

“Ati decontat sau nu mese de protocol in valoare de zeci de milioane de lei? Da sau nu?”, a continuat Iordache.

“Nu am decontat eu…”, a spus Caranica

“Doamne, in ce hal poate sa minta!”.

“Nimeni din conducerea clubului nu a decontat mese pe banii clubului!”, a afirmat Caranica.

“Minte de stinge, lasati-ma dracului! A venit Iulian Chiriac (presedintele CJ Braila – n.r.) si i-a gonit de acolo, la masa de la „Ray” (restaurantul unde mananca handbalistele de la HC Dunarea – n.r.),  ca pe sobolani si le-a zis <<Ce cautati de voi aici, mai?>>. Sunati-l pe Chiriac si intrebati-l: este adevarat ca i-ati gonit pe Pisica, pe dracu’, pe lacu’ de acolo?”

“Haideti sa ne lamurim: am fost la mese, ne-am intanit, am baut o cafea, am mancat, dar nimeni din conducerea clubului, nici eu, nici Catalin Iordache, nu a decontat mesele din banii publici”, a mai spus presedintele HC Dunarea.