LUNGU: DE CE TRIMITETI IN PRIVAT MESAJUL MOBILIZATOR IMPOTRIVA GASTII PSDRAGNEA? DE CE NU-L DISTRIBUITI PUBLIC? NU AVETI CURAJ?

Consilierul judetean brailean Danut Lungu (PNL) se declara “disperat” de numarul mare de “bip-uri” ale telefonului sau, ca urmare a faptului ca primeste intr-una pe mesaj privat, pe o retea de socializare, un text care indeamna la mobilizare impotriva ”gastii PSDragnea” (foto). Ceea ce-l deranjeaza insa si mai mult pe Lungu este faptul ca sunt atat de multi cei care distribuie pe privat astfel de mesaje, insa putini dintre ei au curajul sa le distribuie si public, pe contul lor.

Intr-un comentariu facut online, liberalul ii indeamna pe cei care se arata extrem de vehementi in privat, sa-si asume si public opiniile lor critice: <<Stiti mesajul acela care circula in privat si incepe cu: “Distribuie și tu, te rog frumos!”. M-a disperat cu bip-urile…
De ce trimiteti in privat acest mesaj mobilizator impotriva gastii PSDragnea? De ce nu-l distribuiti public? Nu aveti curaj? De cine va este teama? Nu vreti sa va asumati ce faceti?
Daca cu adevarat va pasa de Romania, de apararea statului de drept, de principiile democratiei, de o viata mai buna, de o clasa politica responsabila, daca v-ati saturat de minciuni si promisiuni, daca doriti o Romanie mai buna pentru urmasi, Stati Drept si strigati in gura mare cu toata increderea si responsabilitatea:
CORUPTIA SI MINCIUNA DISTRUGE ROMANIA! AJUNGE!
Romania nu trebuie lasata coruptilor! Romania trebuie Salvata din mana hotilor!
Daca nu poti ajunge la Bucuresti, dar vrei sa fii solidar, nu sta in casa in fata calculatorului, ci invita-ti prietenii in fata primariei din localitatea in care traiesti!
Distribuiti cu responsabilitate, sa afle toata Romania!
Hai sa vad cati va asumati si distribuiti!>>.