CHIRIAC: “ATI FACUT O PASIUNE PENTRU MINE”; NECHITA: “CAND DVS N-O SA MAI SPUNETI PROSTII DESPRE MINE, NICI EU N-O SA MAI SPUN ADEVARURI DESPRE DVS”

Disputa acida intre presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) si consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) astazi, in sedinta de plen.

Dupa ce Nechita a semnalat o neconcordanta de sume in ceea ce priveste proiectul de buget pe anul in curs si l-a atentionat pe Chiriac ca “nu stie sa faca adunari”, dovada ca greseste cu 5 miliarde lei vechi, presedintele CJ a comentat, amuzat: “Vad ca ati facut o pasiune pentru mine. Eu nu am inclinatii catre barbati…”

“Eu nu stiu ce inclinatii aveti dvs, dar sa stiti ca eu nu… la ce spuneti dvs. Tratati cu seriozitate, cand este vorba despre bugetul judetului! Dvs nici macar o simpla adunare n-o faceti si veniti si ne spuneti…”

“Amendamentul, domnule consilier!”, l-a somat Chiriac pe liberal.

“Aici nu era amendament. Ce, la greseala dvs?! Deci eu va spun un singur lucru: nu mai faceti bascalie in cadrul CJ, cu <<pasiuni>>! Si va promit un singur lucru: cand dvs n-o sa mai spuneti prostii despre mine, nici eu n-o sa mai spun adevaruri despre dvs!”.