CHIRIAC: NECHITA, BANII PENTRU GPS-URI! IORDACHE, BANII PENTRU REVISTA LITERARA!

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) este de parere ca e numai gura de unii dintre consilierii judeteni care sunt pusi pe criticat, dar cand e vorba sa fac ceva, doar se lauda, fiindca nu fac nimic concret. Chiriac face referire la liberalul Ovidiu Nechita (PNL) si la PND-istul Stefan Catalin Iordache, pe care ii asteapta sa sponsorizeze cheltuiala facuta cu GPS-urile montate pe masinile CJ si ale institutiilor subordonate, respectiv realizarea unei reviste culturale judetene.

Seful CJ a anuntat ca au fost montate aparatele GPS si a spus in gluma ca-i va trimite factura liberalului: “Am pus GPS-urile pe toate masinile CJ si institutiilor subordonate. Tinand cont ca domnul consilier Nechita a spus ca ne va face el o donatie, ca sa avem o transparenta mai buna si o monitorizare mai buna a tuturor masinilor, GPS-urile sunt puse. Daca n-a reusit dansul intr-un timp foarte scurt – ca el spunea ca le face foarte repede -, le-am pus noi; in schimb, o sa-i dam factura, sa plateasca el, ca si sponsorizare, daca tot si-a dorit acest lucru.

Asteptam cu nerabdare si alte propuneri care au fost facute tot in plen, cu revista literara in care ea nu s-a mai facut sau se gandeste acuma si asa mai departe, pe care o va sponsoriza tot consilieri de-ai nostri judeteni, colegi de-ai nostri… Toate lucrurile bune suntem de acord cu ele, numai ca le propun, dar nu se intampla”.