DANAILA: BRAILENII POT GASI LA SEDIUL PNL FORMULARUL CE TREBUIE DEPUS LA CUP DUNAREA, PENTRU A CERE RECALCULAREA FACTURILOR

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, spune ca de cand s-a declansat scandalul facturilor gresite emise de CUP Dunarea, la sediul partidului sau vin zilnic 50-60 de cetateni care solicita sa fie ajutati in recuperarea banilor care banuiesc ca li s-au incasat abuziv. El a precizat ca pana acum, cateva sute de persoane au primit formularul tip pe care sa-l completeze si sa-l depuna la CUP Dunarea, prin care solicita oficial sa li se recalculeze facturile: ”Pot sa va spun ca sunt unii membri ai PSD – prin niste asociatii de proprietari, in structurile de conducere – care ameninta proprietarii ca daca vor face aceste cereri, vor ajunge sa plateasca mai multa apa de ploaie. Este imposibil! Au venit chiar la sediul partidului, ne-au spus ca sunt membri PSD si au zis ca ei sunt impotriva acestui demers si au fost destul de recalcitranti. Sa stiti ca nu prin forta si prin violenta se vor rezolva problemele, chiar daca neputinta si incapacitatea de gasi o solutie corecta in mreaja asta de minciuni este aproape o utopie.

Ii asteptam in continuare pe oameni sa vina la sediu, sa ia formularele pe care noi le-am pus la dispozitie, pentru a continua demersurile si pe cale administrativa sa reuseasca sa primeasca banii inapoi”.