DANAILA: TOTI BRAILENII CARE AVEM CONTRACT CU CUP DUNAREA SUNTEM BATJOCORITI DE CEI DE LA PSD

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, nu are incredere in ceea ce spune directorul general al CUP Dunarea, Silviu Mangiurea (PSD) si sustine ca este responsabilitatea primarului Marian Dragomir (PSD) sa se asigure ca primeste informatii corecte, in scandalul facturilor calculate gresit de CUP in ceea ce priveste taxa pe apa de ploaie.

Danaila considera ca Mangiurea spune lucruri hilare sau in bataie de joc, iar liberalul a dat si un exemplu in acest sens: “La sfarsitul sedintei de Consiliu de luna trecuta, domnul Mangiurea i-a spus unui consilier de-al nostru o chestiune la fel de hilara ca si atitudinea domnul primar si la fel de batjocoritoare, pana la urma. Domnul Mangiurea a spus ca acesta apa pluviala pe care este obligat sa o duca prin statia de epurare nu face altceva decat sa genereze costuri suplimentare pentru companie, in sensul in care distruge bacteriile pe care CUP Dunarea le pune in statia de epurare, sa distruga microorganismele si asa mai departe.

Daca poti sa vii cu o explicatie de genul asta, cand anul trecut a fost seceta… nu stiu ce-a distrus anul trecut, cate bacterii. Intrebarea este cate bacterii a distrus apa de ploaie…

Domnul primar asteapta tot de la domnul Mangiurea raspunsul. Va primi un raspuns de genul asta si domnul primar o sa spuna <<Cei de la CUP Dunarea au spus ca este in regula!>>. Nu, e responsabilitatea primarului! Si-i cerem public primarului sa mearga in ADI Dunarea si sa ceara eliminarea apei de ploaie! E o solicitare publica. Trebuie sa faca acest demers pentru a mai spala putin din pacatele celor de la CUP Dunarea si ale dansului: este deja de un an si ceva la conducerea municipiului si lucurile nu fac altceva decat sa ia o conotatie din ce in ce mai grava si mai delicata pentru cetateni. Este o bataie de joc. Astazi suntem in continuare batjocoriti – cu actele de partea noastra, cu dovezile de partea noastra, toti cei care avem contract cu CUP Dunarea, toti cei din municipiu suntem batjocoriti de cei de la PSD”.