DRAGOMIR (PSD) SE PENIBILIZEAZA INCERCAND SA ARUNCE PISICA MOARTA DIN CURTEA LUI MANGIUREA (PSD) IN CURTEA LUI DANAILA (PNL)

Primarul Marian Dragomir (PSD), pare sa fi facut o fixatie pentru adversarul sau politic, Alexandru Danaila (PNL). De cand s-a declansat scandalul facturilor eronate la calculul taxei pe apa de ploaie, in disperare de cauza, Dragomir incearca sa arunce pe altii vina pentru neregulile intamplate in ultimul an si jumatate la CUP Dunarea, numai sa-l scape cu fata curata pe directorul general Silviu Mangiurea (PSD). Astfel, Dragomir sustine intruna ca pentru neregulile respective este vinovat (si) fostul viceprimar Alexandru Danaila (PNL) – al carui mandat s-a incheiat  in urma cu mai bine de un an si jumatate -, in niciun caz directorul general al companiei, Silviu Mangiurea (PSD), care conduce  CUP din vara lui 2016.

Indiferent care este intrebarea ce-i este adresata pe tema neregulilor de la CUP Dunarea, Dragomir face ce face si ajunge tot la Danaila. Danaila este vinovat ca a semnalat aceste nereguli acum, si nu le-a semnalat pe vremea cand era viceprimar (asta, in conditiile in care abia acum a fost data sentinta judecatoreasca definitiva ce constata oficial ca la CUP Dunarea sunt nereguli in calculul taxei pe apa de ploaie). Viceprimarul Danaila este vinovat, pentru ca a avut printre atributii si CUP Dunarea si nu descoperit ca facturile lor sunt eronate. Nu e vinovat directorul general al CUP Dunarea, Silviu Mangiurea, care de un an si jumatate conduce aceasta companie si nu si-a dat seama ca facturile facute de subordonatii sai sunt gresite, nu e vinovat nici actualul viceprimar Alexandru Jantea Crican (PSD)  care are in atributii CUP Dunarea de un an si jumatate…

In incercarea sa de a-i asigura protectia politica colegului sau de partid, intr-o  situatie foarte urat mirositoare, si in lipsa unor argumente mai de Doamne-ajuta, Dragomir se penibilizeaza de cateva saptamani incercand sa deturneze atentia de la responsabilitatea pe care ar trebui sa si-o asume Mangiurea, daca ar fi barbat. Ca sa nu mai spunem ca daca tot spune ca viceprimarul Danaila – care avea in atributii CUP Dunarea, pe langa alte unitati subordonate Primariei – este vinovat ca nu si-a dat seama ca facturile emise de compania amintita sunt gresite, poate ca edilul sef ar trebui sa se uite si in oglinda, fiindca  de mai bine de un an, el insusi este presedintele asociatiei ADI Dunarea – cea care coordoneaza activitatea CUP Dunarea. Pe aceeasi “logica” (valabila in cazul lui Danaila), ar insemna ca si Dragomir insusi este vinovat ca nu si-a dat seama ca facturile CUP sunt gresite.

Evident, este o gogomanie sa sustii ca viceprimarul (oricare ar fi el) sau presedintele ADI Dunarea (oricare ar fi el) este vinovat pentru modul in care CUP a calculat taxa pe apa de ploaie…

Cum arata un primar care se chinuieste sa puna batista pe tambal, pentru a-si proteja politic un coleg de partid aflat la mare stramtoare, vedeti aici: