IORDACHE: CA SI CONSILIER JUDETEAN, AM DREPTUL SA PARTICIP LA SEDINTELE CA DE LA SPITALUL JUDETEAN SAU LA CELE ALE CONDUCERII HC DUNAREA

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) declara ca desi si-a dat demisia din Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean Braila si din functia de vicepresedinte al HC Dunarea, PSD-istii nu vor scapa de el. El a explicat ca in calitate de consilier judetean, are dreptul legal de a asista la sedintele CA de la spital si ale Consiliului Director si AGA de la clubul de handbal si daca va afla cand au loc acestea, isi rezerva dreptul de se duce la sedintele respective: “De astazi, dat fiind ca am pierdut cele doua functii importante, de ficus la Spitalul Judetean si de nimeni la HC Dunarea Braila, voi fi unul dintre cei care va vor livra cele mai interesante informatii despre ce se intampla acolo, pentru ca ceea ce nu retin ei este un lucru simplu: pot fi dat afara sau pot sa-mi dau demisia de la HC Dunarea sau de la spital, dar faptul ca sunt consilier judetean imi da dreptul legal sa merg la Consiliul de Administratie de la spital sau la Consiliul Director de la handbal sau la AGA. Am voie sa vorbesc, n-am voie sa votez. Oricum votam degeaba, ca ei erau mai multi decat mine, adica votul meu oricum era inutil!”.

Consilierul PND a mai spus ca din punctul lui de vedere, “la nivel de comunicare, HC Dunarea are o problema deosebita: toata lumea are impresia ca daca taci si nu spui ceva, lucrul ala nu se afla. E o prostie chestia asta! Lucrurile alea se afla oricum”.

Iordache a dat ca exemple incidente de tipul celui in care o jucatoare a sarit sa se bata cu antrenorul Pera si altul, in care mai multe jucatoare s-au lovit intre ele, iar antrenorul n-a intervenit.

In plus, consilierul PND a vorbit despre faptul ca la cel mai recent meci, antrenorul Florentin Pera a fost respins de galeria HC Dunarea: “Am observat la ultimul meci, cand galeria i-a facut un semn din asta, el a venit sa salute galeria si galeria i-a facut un semn din asta <<Nu veni, ca nu e cazul sa vii!>>, pentru ca s-a strigat in timpul meciului <<Caranica si Motanul/ Ne-au luat capitanul!>>. <<Motanul>>, adica Pisica (Claudiu Pisica, organizator de competitii la HC Dunarea – n.r.), el e un fel de Motanul Felix, asa. Iar Pera, intr-un dememrs din acesta politicianist, ca sa zic asa, si-a luat copilul in brate. A fost un moment penibil, pentru ca in mod normal, daca ar fi fost barbat, si-ar fi condus sotia in masina sau la vestiar si ar fi venit sa discute cu galeria”.