IORDACHE: CHIRIAC NU POATE MINTI CA N-AM VORBIT CU EL! STIE CA ATUNCI CAND AM DISCUTII IMPORTANTE, OBISNUIESC SA LE INREGISTREZ

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) sustine ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), minte, atunci cand spune ca el nu i-ar fi semnalat in mai mult randuri diverse nereguli care se intampla in Spitalul Judetean. In plus, Iordache il acuza pe Chiriac ca minte si in legatura cu faptul ca farmacia spitalului n-ar fi fost pana de curand goala, asa cum a acuzat zilele trecute PND-istul, atunci cand a anuntat public ca isi da demisia din functia de membru supleant in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean.

Consilierul judetean il anunta pe seful CJ ca are si inregistrari care dovedesc ca a discutat cu el si i-a spus despre unele dintre problemele din spital, asa incat poate dovedi cine minte si cine spune adevarul pe aceasta tema: “Cum sa nu! Eu i-am spus (despre situatia de la farmacia spitalului – n.r.) si el mi-a spus ca se duce vineri! Domnul Chiriac stie foarte bine ca atunci cand am discutii importante, obisnuiesc, ca sa nu uit, sa le pastrez pe suport electronic. Domnul Chiriac nu poate minti in felul asta!

Imi pare rau pentru domnia sa si eu chiar aveam o parere buna, dar ca sa spui ca n-ai vorbit cu mine despre asta inseamna ca… nu stiu… in fata mea scade foarte mult”.

Cat despre asigurarile date de Chiriac ca sunt medicamente in farmacia spitalului – lucru care a fost dovedit presei vineri, cand ziaristii au fost invitati acolo, ca sa se convinga cu ochii lor -, Iordache a comentat: “A spus domnul presedinte si cand le-a cumparat?  Si ce medicamente? Ca pot sa fie 1 milion de aspirine si sa ai nevoie si de alte pastille.

Domnul Chiriac are impresia – proasta – ca dezavuand tot ce zic eu, poate lipi de unele <<iesiri>> vulgare ale mele, pe care le regret, poate lipi imaginea asta pe ce zic eu si cu asta anuleaza tot ce zic eu. Eu ii recomand domnului presedinte sa vorbeasca cu doamna manager – eu i-as pune <<doamna menajer>> – si sa se uite in condicile medicilor care lucreaza in sectiile spitalului si sa vada daca exista la solicitarile acestora de medicamente raspunsul “NAF”. Acest raspuns inseamna <<nu avem in farmacie>>. Va vedea ca sunt sute de astfel de solicitari si sute de astfel de raspunsuri. Cand spui ca <<nu ai in farmacie>>, inseamna ca nu ai in farmacie, e evident.

De ce nu aduce domnul Chiriac in plenul CJ sau in fata dvs aceste registre, sa arate daca scrie <<NAF>> sau nu scrie? Daca nu scrie, are dreptate, dar daca scrie, ce face?”.