IORDACHE, LUI CHIRIAC: EU NU VA PERMIT MISTOURI DE-ASTEA! AS PUTEA SA FAC MISTO DE DVS MAI BINE DECAT FACETI DVS MISTO DE MINE

Dispute acide intre consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) si presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), la ordinea zilei… mai exact, pe ordinea de zi a sedintei CJ de astazi, in care cei doi s-au “duelat” permanent. Discutiile de acest tip au inceput inca din primele minute ale sedintei, cand Iordache a cerut lamuriri cu privire la urgenta unor proiecte pe care conducerea CJ a dorit sa le introduca suplimentar pe ordinea de zi. Unul dintre proiectele respective viza alocarea unor fonduri clubului HC Dunarea.

Presedintele Chiriac a explicat care este urgenta in privinta acestui proiect de hotarare: “Sa dam contributia, in asa fel, incat jucatoarele sa fie platite, sa nu mai avem acea situatie in care jucatoarele vor fi neplatite, pentru ca se fac 3 luni si atunci trebuie sa aprobam contributia, astfel incat sa putem da banii la handbal, sa fie platite”.

“Pai din proiectul depus de clubul de handbal, de aici, nu reiese exact ce vor sa faca cu banii si cum vor sa-i imparta. Iar le dati bani asa, la nimereala?”, a repliat Iordache.

“Nu, cred ca n-ati citit proiectul. Ia cititi-l, sa vedeti!”

“Pai cum, il am in fata, despre ce vorbim?”

“Bun, haideti sa… va spun la vot…”

“Domnule presedinte, dvs sunteti, la fel ca si mine, consilier judetean! Eu v-am intrebat ceva! Il supuneti la vot. Perfect! Deci nu va intereseaza ce vreau sa va spun.”

“Ma intereseaza foarte mult, dar cititi proiectul!”

“Pai domnule presedinte,  am citit proiectul si cred ca retineti ca am fost si vicepresedinte, pana acum putin la timp, la clubul de handbal. Stiu sa ma uit la cifrele astea.”

“Si nu tipati dvs in gura mare ca nu sunt in regula?”

“Da si care-i problema? In primul rand, nu tipam. Spuneam.”

“Urlati.”

“Nu urlam, ca nu eram <<imbalonat>>”

“Nu?”

“Nu. Vorbeam. Si daca dvs va puteti permite cu alti colegi de-ai mei sa faceti glumele astea, ca sa nu le zic mistouri, cu mine sa stiti ca nu vi le puteti permite! In primul rand, ca nu va dau voie si in al doilea rand, ca as putea sa fac misto de dvs mai bine decat faceti dvs misto de mine.

Deci eu n-am inteles nimic din cifrele astea. Sunt doar niste cifre si atata tot. Spuneti dvs aici <<cazare si masa – 5 miliarde >>. Bazat pe ce? Ce-i in spate aici? Exista vreo cerere de oferta, exista preturi?”.

 “Se pare ca ati fost degeaba vicepresedinte la handbal, ca nici macar nu stiti sa va uitati pe buget si nici macar nu faceti diferenta intre contributie, ceea ce dam noi astazi.”

“Domnule presedinte, dvs ati defalcat contributia aici. Sunt eu chior sau…”

Ca urmare a votului majoritatii, proiectul a fost introdus pe ordinea de zi si apoi a fost si aprobat.