LUNGU: NE PLEACA DIN TARA TINERII, SPECIALISTII, PENTRU CA MULTUMITA PSDRAGNEA, TRAIM INTR-O TARA CU UN PREZENT NESIGUR

Consilierul judetean brailean Danut Lungu (PNL) este de parere ca in perioada trecuta de la alegerile parlamentare din 2016, se dovedeste din ce in ce mai clar ca promisiunile facute de PSD in campania electorala au fost doar “minciuni servite cetatenilor”. Lungu scrie intr-o postare facuta pe o retea de socializare ca PSD, transformat mai nou in “PSDragnea”, n-a fost interesat decat de “putere si legile justitiei: <<Indrazneste sa crezi! Prioritar pentru o societate ar trebui sa fie Sanatatea, Educatia si Investitiile care duc la crearea de noi locuri de munca care, platite cu un salariu rezonabil, pot aduce bunastare cetateanului, dar si posibilitatea de a plati impozite si taxe la stat.
Anul 2017 a demonstrat ca interesul PSDragnea a fost doar lupta pentru putere si legile justitiei. A uitat de toate Promisiunile din programul de Guvernare.
Anul 2018 o sa demonstreze ca toate Promisiunile nu au fost decat Minciuni servite cetatenilor, doar pentru a castiga alegerile.
Guvernul PSDragnea, dupa ”cea mai mare crestere economica din UE” (7%), in 2017, s-a imprumutat in aceste zile, in numele Romaniei, cu 2 miliarde de euro pentru a acoperi deficitul bugetar (salariile si pensiile marite nejustificat economic). Cel mai mare imprumut facut de un guvern intr-o perioada atat de scurta (perioada de guvernare). Imprumut care o sa-l plateasca si nepotii nostri.
Ne pleaca din tara tinerii, cadrele medicale, dascalii, specialistii, meseriasii, pentru ca, multumita PSDragnea, traim intr-o tara cu un prezent nesigur, fara nici o speranta pentru viitor.
Usor, incet si sigur toti veti simti ca promisiunile facute nu au fost decat minciuni.
Dar la fel de usor, incet si sigur nepasarea si coruptia distruge Romania.
Vedeti mai jos unele din promisiunile-minciuni ale PSDragnea (foto)>>.